Следва

Дизайн за вдъхновение: Вълшебното килимче

#hiFIVE БЛИЦ: Юлиан Вергов

На скромните 44 години, Вергов вече е една от големите звезди на Народния театър...

Celebrities преди 9 години

Юлиан Вергов е сред най-обичаните родни актьори, който години наред заема специално място в сърцата ни, а през 2010 вие, читателите ни, го избрахте и за Най-красивия българин, заедно с Радина Кърджилова. Място, завоювано с чара на бунтарско-небрежния му стил, добрата актьорска игра, чувството за хумор и силната доза самоирония. Той успява да задържи тръпката между нас със статута си на Голяма звезда въпреки скромните 44 години, любопитната си и отворена към нови предизвикателства същност и, разбира се, със страхотния си външен вид.

Иначе, ако трябва да се върнем назад, ще припомним, че Вергов стартира кариерата си с роля в първия български сериал „Той и Тя“ още преди да има актьорско образование. Бързо се налага на екран, а през годините става все по-добър и на театрална сцена, участвайки в множество постановки като „Чайка“ от А. П. Чехов, „Хамлет“ по У. Шекспир и много други. Виждали сме го и в едни от най-добрите съвременни родни сериали като „Стъклен дом“ и „Революция Z“. Отскоро актьорът е лице и на нашите добри приятели от Fashion Days, които празнуват своя пети рожден ден с прекрасната си #hiFIVE инициатива, за която вече разказахме. Не успя да стане #hiFIVE специалист, но пък за радост на феновете си ще разнесе пет пратки до клиентите на Fashion Days. Преди това даже си позволихме да го предизвикаме с няколко блиц въпроса...


Нестандартен #hiFIVE момент от Юлиан Вергов

V.S. С какво стартираш сутрин?
Ю:
С кучетата в парка.

V.S. А как финишираш вечер?
Ю:
По корем.

V.S. Какво никога не правиш?
Ю:
Не слушам чалга.

V.S. Колко голямо значение има възрастта?
Ю:
Няма.

V.S. А жената до теб?
Ю:
Жената навсякъде има значение.



V.S. На кого се възхищаваш?
Ю:
На Владимир Пенев, за лекотата и финеса.

V.S. Как определяш стила си на обличане?
Ю:
Безсмислен.

V.S. В ежедневието си залагаш на…
Ю:
Кецове.

V.S. А за специални случаи…
Ю:
Официални кецове.

V.S. Любимите ти #hiFive моменти са…
Ю:
Абсолютно всичките!


 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.