Следва

Месечен ХОРОСКОП - Декември 2014

Седмичен ХОРОСКОП - 01.12 – 07.12

Седмицата започва с две противоположни тенденции, едната от които има негативно влияние върху партньорските отношения, а другата е благоприятна, свързана с материалната сфера...

Astro преди 9 години

Седмицата започва с две противоположни тенденции, едната от които има негативно влияние върху партньорските отношения, а другата е благоприятна, свързана с материалната сфера. Сумарното им действие може да се тълкува по следния начин: на фона на растящо недоволство и недоверие към решенията и действията на властимащите, ще започнат мерки за икономии на финанси и интензивно движение на парични потоци и средства на инвеститори към "по-сигурно убежище".

На битово ниво са вероятни неприятности с партньора поради измама, укриване на информация, съмнение за изневеря. А желанието да се намалят финансовите загуби, на фона на колебанията на цените, може да доведе до стремеж да се влагат пари в "дълготрайни" битови предмети или да се търсят надеждни начини за инвестиции. Все пак, не трябва да забравяме "фоновото" присъствие на напрегнатата комбинация на Уран и Плутон, която в този период предупреждава за разрушителни последици за личните финанси в случай на прибързани и необмислени действия.

Във вторник вечерта и сряда ситуацията ще стане много по-спокойна, а четвъртък, може да се нарече добър ден - благоприятно влияние ще окажат два аспекта. Единият от тях, тригонът (120 градуса) на Венера с Юпитер, ще подкрепя стремежа към доверие и сътрудничество. Другият, с участието на Слънцето и Уран ще създаде благоприятен фон за нови бизнес инициативи.

В събота, второстепенни напрегнати аспекти към съвпада да Слънце и Меркурий ще създават нервни, понякога объркващи и дезориентиращи ситуации. Единственото сдържащо влияние е хармоничният аспект на Меркурий с Уран, призоваващ към здрав разум в общуването и действията на основата на добре проверена информация.
Неделя ще бъде ден, освободен от съществени влияния на планетите, което ще ни даде възможност да се отпуснем преди началото на новата седмица.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тишина и уединение!

Тази седмица по-добре прекарай в тишина и уединение. Не е необходимо да взимаш никакви решения и като цяло е добре да се откажеш от активни действия. Събитията няма да се развиват по нужния начин, а срещите и общуването само ще те изморяват. Седмицата е подходяща за размисли, търсене на себе си, обмисляне на случващото се и отдих от ежедневните дела. Едва в края на тези седем дни е възможно общуване, но само на възвишени теми. За начало на романтична връзка или нови приятелства времето също не е благоприятно.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05
Ярки емоционални импулси!

През тази седмица са възможни прояви на такива емоции и качества - като страст, алчност, похот и невъздържаност. Тези импулси в най-голяма степен ще засегнат междуличностните отношения, в които трудно ще сдържаш себе си и желанията си. При някои Телци ще се появи желание да потърсят специалист с цел подобряване на отношенията. Възможна е и друга крайност - сериозно потапяне в религията, смирение и известна доза аскетизъм. В крайна сметка, здравият разум ще надделее и ще намериш изход от ситуацията.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Уединение и минимум контакти!

Доста натоварена седмица по отношение на емоции и общуване с други хора. Сетивата ти ще бъдат изострени, на душата ти може да и’ бъде тежко, а негативните мисли ще те притискат. По това време, най-добре е да си сам, да сведеш до минимум всички контакти, тъй като всякакви срещи и комуникация само ще влоши състоянието ти, може да предизвикат още по-тежки мисли и чувства. През тези дни е добре да се заемеш с дела, свързани с документи или други неща, изискващи съсредоточаване, за да се откъснеш от всичко останало.

РАК 22.06 – 23.07

Парите не те правят богат!


За теб, тази седмица изглежда много неблагоприятно, особено във финансово отношение и причината не е в нещо друго, а в твоите непредпазливи действия и прекалената самонадеяност. Преди края на седмицата не се препоръчва да се занимаваш с парични операции, има риск от сериозни загуби. Дори всичко да си планирал и обмислил, да имаш план за действие, на практика нещата може да се случат по много различен начин. Не разчитай на други хора в тези дни, те могат да те подведат!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Работата никога не свършва!


Тази седмица ще бъдеш притиснат от прекалено много и различни дела и това може да стане причина за лошо настроение и дори депресия. И всичко това, защото си по-настроен за отдих и развлечение, отколкото за трудови подвизи. Но работата си е работа и от нея не можеш да избягаш. В отношенията с любимия човек не се очаква промяна.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Несигурност!


Животът ти е непредсказуем, но това няма да ти харесва, а дразни и разстройва. Ще бъдеш готов на всичко в името на спокойствието и стабилността. И, в краен случай, за да се отървеш от нервни ситуации, ще си готов дори да смениш работата си или да се разделиш с любящ партньор. С една дума, спокойствието за теб ще бъде над всичко друго през тези седем дни.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Случаен късмет!


През тази седмица те очаква случаен късмет. Може случайно да си намериш работа, за която отдавна мечтаеш или случайно да се запознаеш с човек, в който да се влюбиш от пръв поглед. Така че имаш късмет, не изпускай щастието! ... Не пропускай възможността да изпробваш шанса си!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Раздразнителност!


По време на цялата тази седмица ще бъдеш много раздразнителен и буквално всяка дреболия ще бъде в състояние да те изкара от равновесие. Твоята неуравновесеност може да предизвика конфликти с околните хора и провали в работата, така че се старай да контролираш емоциите си. В противен случай, не те очаква нищо добро!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Релакс!


През тези седем дни избягвай излишната информация, не се опитвай да разбереш всичко, да успееш във всичко и навсякъде - това е абсолютно ненужно. Позволи си да не се тревожиш за нищо, остави събитията да се случват свободно, доверявай се единствено на сърцето си, прави само това, което ти носи удоволствие, а не това което смяташ за правилно или необходимо.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Свободата над всичко!


През тази седмица ще отстояваш със зъби и нокти своята независимост и много болезнено ще реагираш на всякакви атаки срещу свободата си. Тези черти на твоя характер ще се проявяват както в любовта, така и в деловите отношения. Имай предвид, че такова поведение може да те вкара в черния списък на шефа, а любимият човек силно да ти се обиди и да спре да ти се обажда.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Миналото те преследва!


Има вероятност да решиш да сложиш край на миналото и да започнеш живота си на чисто. Но тук е проблемът: веднага след като забравиш за миналото, миналото само ще ти напомни за себе си. Много е вероятно, тази седмица в живота ти отново да се появят хора, отношенията с които смяташ за приключени. Например, това може да бъде твоето бивше гадже.

РИБИ 20.02 – 20.03

Авантюризъм!


До 10-ти декември, докато Венера не напусне знака Стрелец, ще изпитваш неустоимо желание за нещо ново. Партньорът ще ти изглежда скучен и ще търсиш приключения на страни. Но имай предвид, че през тези дни може да направиш грешки и безумия и да развалиш това, което с толкова труд си градил. Ако си обвързан с някой, не се впускай лекомислено в авантюри. По-добре помисли как да освежиш съществуващите отношения и да ги направиш по-романтични и колоритни.

More Astro