Следва

Ароматно изкуство - Bolshoi Black Swan е новият лимитиран аромат от Guerlain

Празничен Beauty Trend: 43 момента красота в грима

Дръзки, невероятни, хипнотизиращи, експериментаторски настроени, щастливи, буйни и оригинални... Това са...

Beauty News преди 9 години

Дръзки, невероятни, хипнотизиращи, експериментаторски настроени, щастливи, буйни и оригинални... Това са точно една десета от изискванията, които имаме към себе си спрямо визиите ни в новогодишната нощ.

В името на ненаситната за експерименти красота, потърсихме удоволетворение на желанията ни директно от подиума през седмиците на модата за есен-зима 2014 и червения килим. Великолепните визии събират в себе си щедро количество креативност, разбира се, в най-добрите цветове за сезона: бургундско, бронз, тюркоазено, маслено, тревисто и изумрудено зелено; като не липсват и неочаквани акценти в жълто и оранжево. Дело са на най-добрите гримьори в света: Пат МакГрат, Шарлот Тилбъри, Рейчъл Гудуин и Робин Блак, които, със свеж завой, успяват да разчупят традиционните макиаж визии, избирани даже прекалено редовно. С червени облаци от брокат, мраморна кожа, златни струни и ненаситни цветове, осмелете се да се гмурнете стихийно в бюти тенденциите като сладко допълнение на празничните блясък и мелодия.



Ако още не сте опитали формулата Brilliant look коса и кожа, съветваме ви да го направите. Причините? Лесно постижимите бюти резултати, в допълнение към грижата, полагана целогодишно или пък като брилянтен завършек за празничната визия за сияйна и млада кожа, здрави нокти, превъзходна коса.

More Beauty News