Следва

Коледно настроение с филмите по TV 1000 през декември

Звезди и блясък на Brit Theatre Awards за 60-та поредна година

Тази година на Британските театрални награди в Лондон, освен театралният елит, се изсипа цяло съзвездие от...

People of art преди 9 години

Тази година на Британските театрални награди в Лондон, освен театралният елит, се изсипа цяло съзвездие от бляскави звезди от света на модата и киното. Дейвид и Виктория Бекъм, Наоми Кембъл, Сиена Милър и Ана Уинтур, бяха сред присъстващите на наградите, където драматичните актьори Джилиан Андерсън и Том Хидълстън взеха най-големите награди, съответно за главна женска и мъжка роля.

От супергерой злодей, в поредица филми на Марвел, до Шекспиров герой в ролята на Кориолан в „The Donmar Warehouse”, Том Хидълстън несъмнено е „горд” от своя труд и от постигнатото, но все пак от сцената отбеляза, че всяко постижение си има цена и той „има белези, за да докаже това”. Бившата звезда от X-Files, Джилиан Андерсън, която спечели награда за ролята си в "Трамвай Желание" в театъра Young Vic се пошегува в речта си, като каза: „не съм играла в много пиеси и всеки път, когато играя в някоя се чувствам като самозванец”.


Джилиан Андерсън


Дейвид и Виктория Бекъм

Наградите бяха водени от комедийното дуо Стив Кугън и Роб Брайдън в Лондон Паладиум, шоуто включваше изпълнение на британската певица Кейт Буш, който грабна награда, за неочакваното си завръщане на театралната сцена тази година. Други победители от вечерта са известния драматург Том Стопард, и британския DJ Fatboy Slim за работата си върху новия мюзикъл „Here Lies Love”.


Наоми Кембъл


Ана Уинтър


Сюки Уотърхаус


Бенедикт Къмбърбач


  Ким Катрал


Натали Имбрулия


More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 2 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра