Следва

Destructive Creation са победителите в You Transform Today

Директно от PR-a: "Френски и италиански специалисти превърнаха български дами в принцеси на моден спектакъл"

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза...

All About Life преди 9 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса предаваме част от дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и/или съдържателната си "стойност". Автентични остават заглавията и съдържанията на прессъобщенията.

Надяваме се да сa ви толкова забавни, колкото и на нас.


Френски и италиански специалисти превърнаха български дами в принцеси на моден спектакъл

На 30.11. се проведе модно-козметично шоу, на което се демонстрира в реално време как се твори красота. В „София Хотел Балкан“ (бивш „Шератон“ ) бяха организирани коафьорско шоу, модно ревю и козметична процедура на живо. Целта на организаторите от Antoanette бе да се покаже как една съвременна дама може да стане разглезена, обгрижвана и покрита от главата до петите с лукс, като същинска принцеса, но вместо с магична пръчица, с помощта на козметици, коафьори и модни дизайнери.



Домакини на събитието бяха едни от най-авторитетните консултанти на салони за красота у нас – Антоанета Цветанова и Венета Христова. Сред гостенките, които успяха да се докоснат до същинското приказно преобразяване, бяха Надя от Deep Zone Project , придружена от нейния кавалер Иван Тишев от „Революция Z”, който отскоро се изявява и в манекенското поприще, както Мери от Mary Boys Bend, която се интересува от изтънчения италиански стил. Сред свидетелите на магичното предколедно шоу бяха и Албена Александрова – Рошавата Гарга, Наско Михайлов, който не пропуска моден спектакъл, и други.


Албена Александрова, Антоанета Цветанова и Венета Христова

Основни акценти бяха френският аристократизъм, италианският романтизъм и винтидж естетиката, които се срещат в съвремието на high tech постиженията!

Първата точка от „предколедното преобразяване“ бе демонстрация на козметична процедура за подмладяване и премахване на несъвършенствата. Специалните гости и бюти специалисти от Италия и Франция Пиер Атали от Académie, Паола Лагоста от DIBI Milano и Леонардо Лела от Parlux разказаха за новите тенденции в правенето на красота. А именно – все по-малко намеса на скалпела от пластичната хирургия и търсенето на иновативни съставки от природата, благодарение на които няма да се налагат операции, предизвикващи изкуствен ефект.



След показно от учениците си, стилист Капанов демонстрира на живо как изглежда прическата на съвременната принцеса и даде идеи на гостите за празнични трикове – много свобода и размах във формите, асиметрия, едри букли и кокове. Последва модно ревю с модели на агенция „Визаж“, които показаха най-новото от есенно-зимната колекция на италианския дизайнер Сандро Фероне.







Акценти са елегантните костюми, женствените рокли, закачливите пуловери и удобни дънки, както флоралните мотиви в по-приглушени пастелни тонове, геометричните елементи и меланжираните плетива. На финала на ревюто бе показано бижуто на предколедното модно-козметично шоу, а именно – подмладяващ крем за принцеси, създаден преди 125 години и възроден в нова лимитирана линия, който съдържа символа на френските крале – кралската лилия.

В синхрон с атмосферата, излъчваща елегантност, лукс и романтика, прозвучаха арии от Бизе и Пучини, в изпълнение на оперния дует Opera Con Te!

За финал бе организиран коктейл, на който гостите се отпуснаха в приятни приказки с чаша шампанизирано вино Cafe de Paris в ръце.


Антоанета Цветанова




Мери от Mary Boys Bend


Надя от Deep Zone Project


Надя и Иван Тишев


Наско Михайлов

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 16 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.