Следва

Екстремната Кеймбридж диета, или как да отслабнем бързо с шейкове

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Любимите цитати и мъдри мисли са тук, за да  спотлят душите ни в студената есен...

Celebrities преди 9 години

Любимите ни цитати и мъдри мисли са тук, за да стоплят душите ни в студената есен. Винаги толкова силни и вдъхновяващи, винаги истински. Думите ни насочват, водят ни по пътя, който сме поели, за да ни вдъхновяват и усмихват всеки пък, когато си помислим, че грешим или сме тъжни. Защото щастието е отношение... към живота, към хората, които обичаме и към нас самите.

Джон О’Донахю
“Ние не можем да запълним празнотата с предмети, притежания или хора. Ние трябва да вникнем по-дълбоко в тази празнота; после ще открием отвъд нищетата пламъкът на любовта, който чака да ни стопли.”

Владимир Набоков
"Не се ядосвай на дъжда. Той просто не знае как да вали нагоре“.

Ричард Бах
"За да летиш бързо като мисълта, докъдето и да е, трябва да започнеш със съзнанието, че вече си пристигнал".

Достоевски
"За да постъпваш умно, само умът не стига".

 

Чък Паланюк
Най-добрият начин да пропилееш живота си е да си водиш записки. Най-лесният начин да не го изживееш е просто да гледаш. Да търсиш детайлите. Да отразяваш. Да не се намесваш.

Рей Бредбъри 
"Трябва да живееш живота си на върха на гласа си! Викай с цяло гърло и слушай ехото!”

Поговорка

"Един човек казал на Буда: Аз искам щастие. Буда му отговорил: махни "Аз” - това е егото. После махни "искам” - това е желанието. Виж как накрая оставаш само с "щастие".

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 13 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.