Следва

Fashion Battle: Кокетни поли за зимен разкош

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

И да е имало някога хляб в тази идея, то с не-добре свършената работа и невниманието към детайлите, тя съвсем е издишала в крайния си вариант и бързо си извоюва местенце в седмичния ни „препатил“ моден разбор...

All fashion преди 8 години

Да се греши е човешко

Риана отново сгафи в ежедневния си street style избор, а както статистиката говори в нейния случай - ако ще е гаф, то той ще бъде дълго запомнен такъв. Бунтарско-непукисткият ансамбъл на звездата не заявява нищо друго освен лош вкус. Размъкнатият силует си остава размъкнат, дори и когато звезда като Риана стои зад него. Донякъде разбираме амбицията й да бъде не само музикална, но и модна звезда, но в подобни критични ситуации, модният размах на стилиста е не само полезен, но и строго задължителен.

Джилиан Андерсън в страната на недоразуменията

Джилиън Андерсън може и да беше звездата на вечерта на тазгодишните британски награди за театър, но, за съжаление, не можем да кажем същото за обемната черна рокля, която актрисата беше избрала за повода. Със сигурност с лъскавата дантела декорирана с малки жълти неонови цветчета, които украсява кадифената рокля, актрисата не е останала незабелязана от някой, но не сме сигурни дали това внимание е в най-чистия и добър смисъл на понятието. Ние със сигурност имаме съмнения по повода и горещо претендираме за по-малко обеми в долната част на тоалетите на Джилиан, както и се надяваме следващия й път да е по-сполучлив и да не се налага отново да пишем във вторник за нея.

Испанските вдъхновения на Dolce&Gabbana


Пищното си има своя вече утвърдена подкатегория на име Dolce&Gabbana, която в никакъв случай не е натоварена с отрицателен знак и горчив вкус. Италианското дизайнерско дуо е всеизвестно с величествените си тоалети и залитането към аристократичния блясък, за което, всъщност, сме им много признателни, защото са придружени и от нужната доза естетика.

При последната си круизна колекция обаче са кривнали от изящната сицилианска пътечка и са тръгнали по една малко по-огнена испанска, която нещо ни идва свръх натруфена. Нямаме нищо против фламенкото и червеното вино от иберийския полуостров, но някак си комбинацията от черни дантели, червени точки върху катранени сатени, тежки флорални бродерии, буквално „пльоснати“ китки на ръбчето на обувката и куп камъчета.... да си кажем честно, въпросното цветово дуо, колкото и да е класика, никак не ни е фаворит и това си е.

Празничната кампания на Zana Bayne

Голотата продава. Ок, това е факт, но въобще не гарантира естетическа изрядност и изисканост, особено когато не е доизпипана. Такъв е случаят и при току-що завъртялата се празнична кампания на нюйоркския бранд Zana Bayne, който е решил да „изложи“ новите си иначе кокетни чантета върху голото тяло на модела Марго Брук.
Това, което ни притеснява, съвсем не е красивото женско тяло на показ, а начинът, по който то е аранжирано.

Като започнем от дългите черни чорапи, високите стилето токове и леко провокативните пози и преминем към наистина кофти осветлението и доста нескопосания „подарък“, всичко това в комбинация хич не успява да ни провокира празнично усещане. И да е имало някога хляб в тази идея, то с не-добре свършената работа и невниманието към детайлите, тя съвсем е издишала в крайния си вариант и бързо си извоюва местенце в седмичния ни „препатил“ моден разбор.

 

More All fashion

За пръв път в историята чернокожа дама оглавява британския Vogue

All fashion преди 3 дни

Чиома Ннади бе назначена за ръководител на редакционния отдел на британския Vogue, съответно за наследник на Едуард Енинфул, който напусна поста през юни, поради, както се твърди, конфликт с Анна Уинтур

Безпрецедентно: откраднаха целия Balmain точно преди ревюто в Париж

All fashion преди 3 дни

Камионът, превозващ колекцията SS24 на френската модна къща, е отвлечен на път за централата на Balmain, като крадците са отмъкнали над 50 готови луксозни ансамбъла за предстоящото на Седмицата на модата в Париж Пролет/Лято 2023 (PFW SS24) ревю