Следва

Eyes on you

Fashion Battle: Кокетни поли за зимен разкош

Новата ни стилна, цветна и еклектична поредица, наречена Fashion battle - опитоми есента!, която...

Shopping преди 9 години

Новата ни стилна, цветна и еклектична поредица, наречена Fashion battle - опитоми есента!, която стартира с огромен успех преди 3 седмици, днес отново поставя един срещу друг модните ни редактори, които ще се съревновават да изберат най-актуалните, привлекателни и свежи елементи от есенно-зимните колекции, съчетавайки личното творчество с модата.

Днешният ни шопинг, комбиниран с рисунка, колаж и фантазия е инспириран от вечните разминаващи се женски настроения и смелото прескачане от стил в стил. А под светлината на светкавицата, главните роли се заемат от ласкаво бляскавата къдравелка BSB и есенната флорална кокетка SportMax Code.

ПОЛА



Пухкавите топли палтенца са най-верните ни зимни приятели, каквото и да става. А колкото по-големички и дебелички са те, толкова по-експериментаторски може да подходим под тях. Защото зимните трендове отдавна не ни впримчват само и единствено в пуловери и вълна от главата до петите. Впускам се смело в артистичен микс от обекти и сезони с главен герой - кокетна плисирана кожена пола, неустомо мека и тъничка. Добавям вечната класика- бяла риза, скачам в дълги закачливи чорапки на точки и отново се връщам в зимата с вълшебното плетено трио - обемен шал, меки ръкавички и свръхголямо бийни. Празничите наближават с всеки изминал ден, а кога, ако не сега, да се впуснем в непредсказуеми модни комбинации, събиращи всичките ни любими фешън обекти, сезон след сезон.

ГАБРИЕЛА



"Да бъдеш влюбен, означава да се удивляваш". А днес моето удивление, носещо се във всяка въздишка идва от непреходната класика на черно-бялото в деликатен женствен силует. Флорална и студена, кокетна и семпла, любовна и стихийна, полата SportMax Code се вписва точно навреме в днешната ми класическа доза вдъхновение. Комбинирам я със семпъл черен пуловер с висока яка, oversized федора, плътни фигурални чорапогащи, мокасини и един единствен коктейлен пръстен.
 


*Дрехите са от есенно-зимните колекции на марките и можете да ги намерите в официалните им магазини у нас. Полата на Пола е BSB и е на цена от 155 лева, а тази на Габриела е SportMax code и можете да си я закупите от Max Mara за 290 лв.

 

Анкета

Коя от двете разкошни поли заслужава да победи в днешното шопинг съревнование?

More Shopping