Следва

56-годишна, дръзка и гола: Мадона!

Славата на Кендал Дженър не понасяла на сестра й Ким

Тя е свикнала да е най-обсъжданата, най-популярната, най-сниманата от всички сестри Кардашиян, но ситуацията напоследък рязко започна да се променя...

People of art преди 9 години

Тя е свикнала да е най-обсъжданата, най-популярната, най-сниманата от всички сестри Кардашиян, но ситуацията напоследък рязко започна да се променя.

Ким Кардашян Уест все по-често бива оставяна на втори план, заслепявана от успехите на малката си сестра Кендал Дженър, и все по-често 19-годишният модел краде медийното внимание от 34-годишната си сестра. Запознати със ситуацията във фамилията разказват, че това никак не се нравeло на Ким, която отровено завиждала за бързата слава и перфектното тяло на малката.



„Ким става все по-раздразнителна на тема Кендъл, особено след като малката ѝ сестра стана рекламно лице на козметичния гигант Estee Lauder. Това съвсем засили напрежението между двете."

Ким открай време се смята за сестрата от клана Кардашян с най-красиво лице и фактът, че Кендал е избрана за лице на гримове от висок клас, никак не ѝ допада."



От друга страна успешната манекенка наскоро е заявила на по-голямата си сестра, че не харесва голата ѝ сесия за списание Paper. Миналия месец съпругата на Кание Уест съблече дрехите си в провокативна серия от снимки за въпросното издание, които разбуниха общественото мнение.

Вътрешният човек казва за решението на сексапилната брюнетка да позира гола следното: „Ким иска хората да изпитват страхопочитание към извивките на тялото ѝ. Тя изобщо не се съобрази с факта, че вече е майка и че някой ден дъщеря ѝ Норт, ще види тези снимки. Много безотговорно от нейна страна!“

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра