Следва

Ентусиаст провокира: "Пожелай си книга от Дядо Коледа" на Софийския международен панаир на книгата

56-годишна, дръзка и гола: Мадона!

Мерт Алас и Маркъс Пиджът снимат Мадона за последната й поява в медиите, която се оказва доста дръзка, гола и откровена и е специално заснета за списанието на Уорхол Interview...

People of art преди 9 години

Мерт Алас и Маркъс Пиджът снимат Мадона за последната й поява в медиите, която се оказва доста дръзка, гола и откровена и е специално заснета за списанието на Уорхол Interview.

56-годишната поп Кралица, нарушава дългогодишното медийно „целомъдрие” и разголва пищната си гръд в новия брой на изданието, облечена в латекс и дантела, както повелява традицията. Мадж се доверява на Александър МакКуин за визията си на фатална жена, а в интервюто за изданието съвсем откровено говори за връзката си с наркотиците, които дълго време са част от живота й.

„Хората използват наркотици, за да се приближат до Бог. Когато се надрусаш, съзнанието ти преминава в други ниво. Аз му казвам: Да се впуснеш в матрицата. Но наркотиците ти дават една илюзия – илюзията, че се приближаваш до Господ, докато те убиват. Опитвала съм всички видове дрога. След като се друсах, пиех тонове вода, за да ги изкарам от организма си. Бях обсебена от идеята да пречистя тялото си. Казвах си: Ок, приключих”, признава звездата.


Разбира се, Мадона се е появявала още безброй пъти топлес, за да провокира и скандализира, но днес се сещаме за една снимка от 1979 г., където тя е едва на 22 години и е заснета от Мартин Шрайбер. Не бихме казали, че е непокътната от времето, но... пък доста се е запазила жената, превърнала се в еталон за скандална личност и един от първите успели да се продадат на масата артисти, въпреки липсата на кой знае какъв талант, но с цената на много труд и целенасоченост.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра