Следва

Осем финалисти остават в надпреварата за H&M Design Award 2015

Дневниците на редакцията: Mulberry с нов креативен директор; Джеймс Франко пусна календар със селфита; Секси Ирина за Agua Bendita и още...

Британският бранд Mulberry назначи своя нов креативен директор - бившия дизайнер аксесоари на Celine, Джони Кока...

All fashion преди 9 години

Джони Кока e новият креативен директор на Mulberry

Британският бранд Mulberry назначи своя нов креативен директор - бившия дизайнер аксесоари на Celine, Джони Кока. Испанецът ще заеме мястото на Ема Хил, която напусна преди повече от година, точно когато тогавашният изпълнителен директор на бранда Бруно Гийон реши да предприеме нови стъпки в развиването на бизнеса. Той завиши качеството на продуктите, наред с цените и се опита да популяризира Mulberry и сред нови клиенти. Но през Март тази година, Гийон напусна поста си след като не успя да постигне целите си, а в резултат печалбите на компанията спаднаха драстично. Говорители на бранда споделиха, че нов изпълнителен директор ще бъде назначен още през Юни месец 2015 г.

Карлина Кауне e новото лице на Elizabeth Arden

Американският луксозен бюти гигант Elizabeth Arden обяви своя нов посланик - 20-годишния модел Карлина Кауне. От бранда се надяват този договор да се окаже достатъчно стратегически ход, за да разширят аудиторията си с по-млади потребители. Латвийската красавица, известна още като момичето на Tom Ford, заради големия брой ангажименти към бранда, ще започне дейното си участие в рекламни кампании, маркетинг програми и социалните платформи на Arden още през пролетта на 2015г.



Джеймс Франко пусна календар със селфита

Той е сред личностите, като изключим Ким Кардашиян, защото тя е "клиничен случай", както се изразиха колегите, които най-много са обсебени от селфи манията. Джеймс Франко ежедневно, даже по няколко пъти, щраква красивото си лице, за да запечата всяко свое действие и мимика, които му се сторят важни, и хубавата новина в случая е, че най-накрая е намерил какво да прави със събраните кадри.

В новия брой на списание Paper (точно този със задника на Ким Кардашиян) за всички фенове на актьора има поместен цял календар за следващата 2015 година, включващ над 100 селфита на Франко, показващи го на всевъзможни места, във всевъзможни пози, дрехи и настроения. И понеже едва ли бихте си купили броя, точно този, ти предлагаме да надникнеш в календара на Джеймс от тук и да му се насладиш необезпокояван от огромния деференциал на госпожа Уест.


Секси Ирина Шейк в бански за Agua Bendita

Руският супермодел Ирина Шейк е супер секси в новата кампания на португалския бранд за бански костюми Agua Bendita. Фотографът Енрике Бодулеско улавя бронзовите извивки на красивата Ирина в серия от въздействащи фотоси изпълнени с цветове и живот. В красивите фотографии виждаме модела облечен в изрязани бански, цели костюми и парео, всичките обсипани с екзотични цветни принтове, които ни стоплят и отвеждат мислите ни на екзотично пътуване.













 

More All fashion