Следва

Хайди Клум показа фигура в изрязан бански

Хейдън Пенетиър ражда бебе-гигант на Кличко

Хейдън Пенетиър, годеницата на Кличко, ще ражда със секцио, тъй като бебето, което чака от световния шампион по бокс, е много голямо...

People of art преди 9 години

Хейдън Пенетиър, годеницата на Кличко, ще ражда със секцио, тъй като бебето, което чака от световния шампион по бокс, е много голямо. Американската актриса, която всички си мислехме, че ще роди в началото на месеца, заради огромните размери, които достигна, оказа се, че има още поне 20-тина дни до термина си.

Близки до миньончето изразиха надеждите си Хейдън да роди дъщеря си до Коледа, защото са притеснени от внушителното увеличение на теглото й до осмия месец, което е с над 20 килограма повече от това, което тя е имала преди да забременее. "Пенетиър, която преди да забременее тежеше 47 килограма, съвсем нормално тегло за дребничкия й ръст от 157-сантиметра, с днешна дата едва се движи.", коментират приятелите й.



 "Затова Хейдън планира да ражда със секцио, защото бебето е страшно голямо. Иначе Влад е невероятен, той е много грижовен към нея, но се чувства виновен, че бебето, което тя носи, е гигантско! Бременността ги направи много близки и сплотени. Те много се обичат и искат един ден да се оженят."




Тази информация е в пълен противовес на тиражираните слухове от миналата седмица, че звездната двойка е пред разпадане и Хейдън Пенетиър може да отгледа дъщеря си като самотна майка. Според клюкарските издания отвъд Океана, блондинката докарвала до лудост Кличко и той бил на ръба на нервна криза заради постоянните претенции на актрисата. Украинецът обаче се утешавал с това, че в момента хормоните на половинката му бушуват и това ще се успокои след раждането.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра