Следва

Зимни атрибути

Мъж на годината и на сърцата

Доста добре му се получи на Пламен Константинов в края на една тежка, изненадваща и успешна година с наградата Мъж на годината 2008...

All fashion преди 15 години

Доста добре му се получи на Пламен Константинов в края на една тежка, изненадваща и успешна година с наградата Мъж на годината 2008. Той си я заслужи по причини, които много пъти сме изтъквали - достоен, смел, хубав, слаб и висок, богат, секси, и сам, мъжкар.

На официалната церемония във Военния клуб снощи се разбра, че поканените, приятелите, познатите и колегите от медиите безкрайно много харесват този млад мъж, подкрепят го и свалят шапка.

В публиката от около 500 човека, всички елегантни и тържествени, а сред тях най-много Петър Стоянов и Емил Стоянов, Жельо Желев, Радосвет Радев, Мартин Захариев, Виктория Петрова, Аня Пенчева, цялото жури на Dancing Stars, Димо Тонев и цяла плеяда настоящи и бивши волейболисти, най-бурните овации заслужи именно героят на вечерта.





Пламен излезе последен, за да каже няколко развълнувани думи на прекалено късия за него микрофон, и просълзен да получи от баща си - Георги Константинов и племенника си - Георги Константинов-младши отличията.





Специалната сабя с ювелирна стойност естествено беше "откупена", както повелява традицията, а 60-годишното Джони директно беше подарено на известния на столичния хайлайф от миналото възрастен Гибон.



Шефът на БТА Максим Минчев - вляво, Радосвет Радев (на втората снимка вдясно)

Останалите отличия за Мис ТВ чар на Лора Крумова, Баща на годината на Иво Прокопиев, Най-добре облечен мъж на Спас Русев, Завръщане на годината на Тодор Колев и Рицар на годината на Анатоли Александров бяха връчени с настроение и усмивка в рамките на около 30 минути. Специално за умопомрачителното парти на Его, редакцията беше наградена с приза Парти на годината.





За гостите и призьорите пяха Белослава и Соня Васи, а водещ на цялото беше Драгомир Симеонов, доста добър в ролята си междувпрочем.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.