Следва

Празнично настроение...

Men's Еxhibit: Дейвид Бекъм със собствен моден бранд

Внимание, задава се нов дизайнер на хоризонта, фамалията му е Бекъм, ориентирал се е към мъжката мода и...

All fashion преди 9 години

Внимание, задава се нов дизайнер на хоризонта, фамалията му е Бекъм, ориентирал се е към мъжката мода и вече е подписал с Global Brands, които отговарят също и за Calvin Klein, Tommy Hilfiger и New Balance.

Да, става въпрос за самия Дейвид Бекъм. Легендарният футболист явно е решил да тръгне по модните стъпки на съпругата си, която за отрицателно време превърна лейбъла си в истински фурор и преди броени дни грабна и приз от British Fashion Awards. Той, обаче, съвсем предсказуемо се ориентира към спортната зона и, със „статута си на истинска звезда и една от най-популярните спортни и стайлинг икони“, е точно това, което са търсили от Global Brands като бъдещ партньор.

На помощ ще му се притече и Саймън Фулър, дългогодишен бизнес партньор на семейство Бекъм с много сериозни заслуги за глобалния успех на бранда на Виктория.

Не ни остава друго, освен да очакваме първата доза спортни одежди под името David Beckham и... да му пожелаем много попътен вятър в това ново фешън начинание.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.