Следва

Стил урок на седмицата: Зимен моно basic

Завръщане: Мадона пак е лице на Versace

Мадона се връща към ролята, която много й отива, - на звезден посланик на Versace, и която...

All fashion преди 9 години

Мадона се връща към ролята, която много й отива, - на звезден посланик на Versace, и която Мадам играе вече десетилетия.

Фотограф на чисто новичките кадри е Мерт Алас (едната "половина" от творческия дует Mert & Marcus), и именно той е, който сподели в Instagram първите снимки на певицата в новата рекламна кампания, малко преди сесията да се появи и официално.

Донатела Версаче обясни вчера защо отново е избрала Мадона да представя модната къща:

Тя е жена, която принадлежи сама на себе си, тя е ролеви модел, който целенасочено показва на другите жени, как може да правим това, което искаме, да получаваме това, което искаме, и да правим това през целия си живот, без компромиси.Отношенията на Мадона с Модна къща Versace датират отдавна: за пръв път тя се снима за бранда през 1995 година. Тогава фотографът Стивън Мейзел създава серия черно-бели снимки на звездата за пролетната кампания, а над есенната работи Марио Тестино.

След десетилетие Мадона и Тестино отново си сътрудничат за бранда: фотографът запечатва певицата за рекламата на колекция пролет-лято 2005. Този път, нови почти 10 години по-насам във времето, автори на въздействащите фотоси са Mert & Marcus.

По-рано лице на Versace беше Лейди Гага, която, както знаем всички, не е долюбвана от Мадона, която пък в новата си стара позиция сякаш изпитва истинско задоволство от наново заетия фешън трон.
 

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".