Следва

Double Trouble: Agent Provocateur срещу Chantal Thomas

Стил урок на седмицата: Зимен моно basic

Сивото съвсем не е просто състояние на времето и носенето му в точно този период от годината въобще не...

All fashion преди 9 години

Сивото съвсем не е просто състояние на времето и носенето му в точно този период от годината въобще не значи, че се синхронизираме с мрачните настроения навън.

Напротив, даже го усещаме приятно жизнерадостно, а пък и вече си е извоювало статута на абсолютна класика, което автоматично означава, че грешен ход с него на практика няма.

Най-силно и стилно е присъствието му, когато е придружено от моно цветовите си другарчета - черно и бяло.

В днешния ни basic лежерен аутфит млечното сивичко се превъплъщава в кокетно вълнено палтенце, което много, ама много иска да е пелерина и определено има усет към детайла.



То е и главатарят на моно отбора, допълнен от чифт черни скини дънки, съвсем мъничко раздърпани, както трендът повелява, черно-бели конвърски и бяла риза с безупречно опростен силует.

Дотук добре, но имаме нужда да кривнем поне мъничко от тази добре позната гама, затова внасяме деликатен млечен нюанс под формата на голяяяяма кожена чанта в светъл беж.

Сплитаме косите на едра плитка по главата за мъничка аристократична момичешка закачка и тръгваме да борим лошото сиво навън с красивото сиво върху нас.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.