Следва

20 провокативни корици на списания, които си заслужава да видиш

Double Trouble: Agent Provocateur срещу Chantal Thomas

Това са два каталога на бельо. За различни сезони, единият - зимата на 2014-а, другият - пролетта на...

All fashion преди 9 години

Това са два каталога на бельо. За различни сезони, единият - зимата на 2014-а, другият - пролетта на 2015-а. Приличат си, и се различават. Но повече си приличат.

Защото толкова много полуоблечен секс наведнъж, в най-добрите традиции на бранша Луксозно бельо, е страшно приятен за гледане, по всяко време на годината, най-добре по две. И затова се показва по един точно определен начин. Само нюансите са различни.

От английския бранд за бельо Agent Provocateur са тотални майстори на провокацията - в новия зимен look book те просто разлистват в кадрите правилата за посещение на клуб с ограничен достъп (едно от които е свобода от предразсъдъците, допускаме). Всичко предписано наброява девет (вероятно, точно толкова бързокрили полуголи музи са посетили съставителите на този списък), включвайки и това, което изисква правилата да се нарушават.















На първата снимка от новия пролетен look book на Chantal Thomass пък виждаме апетитна блондинка в златна клетка. За щастие, хубавицата не остава дълго в неволя, защото има верни дружки, които по приятелски й устройват, не, не пижамено, а будоарно парти. Вместо целомъдрени копринени блузи — нескромни полупрозрачни сутиени и корсети с кокетни връзки, вместо скромни панталони - ретро-бикини с дантела и хиляди закачливи подробности.

Горещо, секси и силно начервено. Както трябва да е!

























More All fashion