20 провокативни корици на списания, които си заслужава да видиш

Големият тираж е всичко, така че, през годините сме видели много примери за това, как една добре обмислена, скандална, провокативна и многозначителна корица, може да накара целия свят...

Големият тираж е всичко, така че, през годините сме видели много примери затова как една добре обмислена, скандална, провокативна и многозначителна корица, може да накара целия свят, освен там, където свободата на словото и печата все още не съществува, да говори за съответното издание със седмици и да го нареди сред най-тиражираните и продавани за дълго време напред. Някои от по-добрите примери, дори намират място и в историята, като еталон за провокация, и ние днес показваме селектирани точно 20 подобни, които се нареждат сред най-предизвикателните корици на всички времена. Започваме!


Rolling Stone слагат на корицата си Джокар Царнаеев, обвинен за извършител на босненските бомбардировки. В броя списанието разказва няколко лични истории, които предизвикват дълбок смут и възмущение сред публиката и медийното пространство. А изданието за пореден път строго отстоява мнение и не се влияе от общоприети норми и негативни коментари.

Коментари: 2

ВюСофия (2014/12/05 / 16:18)
Здравейте, благодарим за бързата реакция! Статията, която се появи по-рано на страниците ни, не беше минала коректура, което е техническа грешка, за която страшно съжаляваме и искрено се извиняваме. Надяваме се в бъдеще подобни недоразумения да не развалят добрия тон на нашите взаимоотношения! С уважение към всички читатели, VS
A
Alia (2014/12/05 / 15:01)
"Is God dead?" според вас значи "Господ жив ли е' ?!? Стив Джобс се върнал в Apple през 1977... И се пише "задкУлисна" Не ми се споменават дори печатните технически грешки. Някак си е неуважително към читателите.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.