Следва

Михаела Филева си пада по ниски мъже

Петъчна доза секс: Горещи секси мъже за студени декемврийски нощи

Тази седмица буквално разсъбличаме мъжете и ги оставяме само по бельо и наистина става много...

People of art преди 9 години

Тази седмица буквално разсъбличаме мъжете и ги оставяме само по бельо, за да стане наистина много горещо. След щателно проучване и обилна доза потене, сме готови да ти представим най-секси рекламите за бельо, с някои от най-секси мъжете в главната роля. И, ако питате, всичките са ни любими!

Дейвид Бекъм



На суперзвездата Дейвид Бекъм изглежда му е абсолютно комфортно в ролята на модел на бельо - първо за Emporio Armani, а след това и като лице на едноименна колекция за H & M.

„Всички искаме да приличаше на Дейвид Бекъм в края на деня”, това казва модният дизайнер Tommy Hilfiger наскоро и допълва „Той е моделът на бельо на века.”.

Но Бекъм със сигурност не е единственият, който впряга мускули и сексапил в слипове за рекламна кампания.

Антонио Сабато, младши



Роденият в Италия и отгледан в Калифорния Сабато стартира като модел на бельо в реклама за Calvin Klein, след което получава и роля в клипа на Джанет Джексън “Love Will Never Do (Without You)”. Малко по-късно Антонио заменя моделската професия с актьорска и взима участие в предавания като „General Hospital” и във филми като „Baby Daddy”.

Марк Уолбърг, Marky Mark



След успеха на "Good Vibrations" на известния по това време с псевдонима Marky Mark, Уолбърг подписва договор като модел за Calvin Klein през 1991 година. Когато рекламата се появява, предизвиква спорни реакции, но все пак остава една от най-емблематичните за марката.



Травис Фимел



Травис е открит за модния свят по време на тренировка във фитнес залата в родната си Австралия. Той се превръща в първия мъжки модел подписал договор за шестцифрена сума, за да се снима в кампанията на Calvin Klein, но въпреки модната си кариера, той продължава да жъне успехи и с кариера в киното, включително можем да го видим в главната роля в историческия сериал „Викингите”.

Фреди Люнгберг



Забавен факт: Фреди измества Дейвид Бекъм за тази кампания на Calvin Klein, заради трансграничен рекламен конфликт между Великобритания и САЩ. Може би си мислиш, че Бекъм е първият футболист, появил се в подобна реклама, но това всъщност е Фреди. Шведската футболна звезда позира по-горещ отвсякога в кампанията на Calvin Klein за 2003 година и тя се превръща в една от най-успешните на марката.







Джимон Хонсу



Преди да участва в реклама за бельо, Хонсу вече има успешна актьорска кариера – той е номиниран за Оскар в „America and Blood Diamond”. Роден в Западна Африка, сега вече на завидните 49, които ще имаш възможност да видиш как му стоят в "Бързи и яростни 7”.


Кристиано Роналдо



Португалската футболна суперзвезда последва стъпките на Дейвид Бекъм, като дебютира като модел за Emporio Armani през 2009 година. А миналата година Роналдо си партнира с датска компания, за да създаде своя собствена линия – CR7.





Келън Лъц



След поредица от роли в телевизионни предавания, Лъц прави своя пробив на големия екран в ролята на Емет Кълън в поредицата „Здрач”. През 2010 година, Келън се пъхна в секси слипове за рекламната кампания на Calvin Klein.



Джейми Дорнан



Ирладецът Джейми Дорнан е мъж с разнообразни таланти, той е модел, музикант и актьор. През следващата година ще можеш да му се порадваш в ролята на Крисчън Грей в „Петдесет нюанса сиво”.





Рафаел Надал



Явно освен футболистите и професионалните тенисисти имат слабост към рекламите на бельо, защото през 2011 година Рафаел Надал замени Кристиано Роналдо като лице на Emporio Armani.


 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра