Следва

Телешки стек на грил. Рататуй и ориз с шафран

Weekend to do list: Базарни дни

Понеже коледните празници, наближават със скоростта на лавина и преди да ни е затрупала със сняг тръгваме на лов за коледни находки, подаръци за любими хора...

All About Life преди 9 години

Тъй като коледните празници наближават със скоростта на лавина, още този уикенд тръгваме за находки, преди тя да се е приближила и да ни е затрупала съвсем, с една едничка цел - да се сдобием с красиви, оригинални и идейни подаръци за най-любимите си хора. В списъка ни има още - нещо за украса и, разбира се, нещо мъничко за нас, защото "Коледно ни е все пак", а ние сме повече от щастливи от този факт.

През следващите почивни дни ще можем да стартираме с пълна сила празничното пазаруване, като започнем с тур по всички Коледни базари, които предстоят. На тях, сигурни сме, ще намерим всичко необходимо за страхотни и артистични празници, така че веднага споделяме дестинациите си и с теб...

SoBAZAAR - Christmas edition #2
6 – 7 декемви, от 10 – 19 часа
Soho / Сохо
Ул. Искър, 4

Истински добрият базар е направен от някой, който го е грижа за това как би се чувствал на него и за това какво би отнесъл у дома си. И би го създал така, сякаш го прави лично за себе си. С леки джинджифилови нотки, поднесен с усмивка, любов и споделеност. Точно така ще ухае и тазгодишният ни коледен базар в SOHO.
Всички продукти са лимитирани и авторски. Купувайки нещо от самия артист получавате много повече от стока, a именно - любовта, времето и мечтите му.

Селекцията ни е подбирана с много внимание и желание. От красиви играчки през ръчно изработени дизайнерски дрехи и аксесоари - шалове, бижута и други детайли, дизайнерски предмети за бита - лампи, чаши и керамика, домашен мед и насипен ароматен чай, мармалад и сироп от роза, до вълшебен шоколад от малка фабрика.

Art&Design gifts
7 декември, 11 – 17 часа
Studio 5
НДК

Има един сигурен начин да не сбъркате в избора на подаръци за любимите ви хора.
Когато изберете предмет, създаден от ръцете на талантливи българи, подарявате усмивка, освен на близките си и на създателя на този подарък, с който ще имате възможност да се запознаете лично в деня на събитието.
Над 40 творци ще изпълнят с неповторим артистичен дух Studio5 и тази година!
Определено ще имате стотици възможности да направите най-добрия избор тази Коледа!

Коледен Арт Базар
1 – 31 декември
City Centre Sofia
Бул. Арсеналски 2

Имаме удоволствието да ви поканим на предстоящия КОЛЕДЕН АРТ БАЗАР на ръчно изработени творби. Изложителите ще бъдат над 40, ще има продукти от стъкло, порцелан и шоколадови изделия. Там ще можете да откриете подходящите подаръци за Вас, Вашите близки, роднини и приятели. и да станете част от коледната приказка в Сити Център София.

Коледен базар на изкуствата - 1 част
6 декември, 11 – 18 часа – 1 част
22 декеври, 12 – 21 часа – 2 част
Sofia Live Club
НДК

Нов базар се задава, все по-хубав и все по-голяма забава. Коледни украшения, подаръци и вълнения очаквайте скоро! В Sofia Live Club, творенията си ще покажат 60 автори, креативни и усмихнати.

А за добрите сърца ще има шанс за дарения. Две кампании очакват вашите мили намерения:
1.Благотворителна кампания ''Да помогнем на Веси днес , за да има утре!" - Веси е младо и усмихнато момиче на 27 г., което се бори с тежка диагноза Тумор на Франц, за оздравяването са и нужни 120 000лв за операция в Германия. Това е една битката на доброто с материалния свят!Да дарим живот! Да променим света за Веси!

2. Holiday Heroes
Щандовете на благотворителните кампании ще намерите в първата зала в ляво от входа.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 18 часа

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.