Следва

Не е късно: 59-годишната майка на Ким Кардашян се готви за брак

Владимир Кличко и Хейдън Пенетиър станаха родители

Боксьорът Владимир Клично приема поздравления от цял свят - през уикенда той и приятелката му...

Други преди 9 години

Боксьорът Владимир Клично приема поздравления от цял свят - през уикенда той и приятелката му Хайден Панетиър са станали родители на момиченце! Новината бе споделена от брата на щастливия татко - кметът на Киев, Виталий Кличко.

«Всеки момент ще стана чичо. Чакам новини от САЩ от Володя и Хейдън», — написа Виталий в Twitter. Само по себе си, това съобщение събра маса поздравления и пожелания за миньончето, годеница на снажния по-малък Кличко да роди леко и без всякакви усложнения.



В последните месеци на бременността си американската актриса се появяваше на публични места, независимо от огромния си корем. Някои колеги дори сметнаха, че актрисата чака близнаци, само че звездата роди дъщеря, името на която все още не се съобщава от родителите.

Припомняме, че по-рано се появиха слухове за сватбата на украинския боксьор - самата Хайден показваше годежния си пръстен и разказваше, че Владимир й е направил предложение. Самият Кличко опроверга новината, че има намерение да се жени, независимо от думите на годеницата си. Кой знае, може би след раждането на детето Кличко ще размисли?

More Други