Следва

Преживяването "Нов нос" - разказът на една жена

Не е късно: 59-годишната майка на Ким Кардашян се готви за брак

Неуморимата Крис Дженър, майката на Ким Кардашян и многобройните й сестри, се е замислила над това да...

Други преди 9 години

Неуморимата Крис Дженър, майката на Ким Кардашян и многобройните й сестри, се е замислила над това да уреди и личния си живот. Неотдавна готината 59-годишна Крис се появи с младо гадже, за когото смята да се омъжи. Този брак ще се яви трети за Дженър.

Избраникът на Крис е мениджърът на певеца Джъстин Бийбър, 34-годишният Кори Геймбъл, с когото мама Дженър се среща от август тази година. Американското списание Life & Style разказва, че двамата влюбени вече са запознали семействата си и мислят за брак.

Инсайдър на списанието разказва и още нещо: «Крис е загубил ума си по Кори, а близките й смятат, че тя ще избърза с брака, в страха си да не остане сама». Освен това, обкръжението на самата Дженър не вярва достатъчно в искреността на младока, считайки, че на мениджъра на Бийбър са му нужни гръмкото име и парите на госпожа Крис.



Преди тази си авантюра, Крис Дженър успява да завърти два брака - с адвоката Робърт Кардашян, който всъщност я превръща в известна светска дама и й помага да организира бизнес, а после става жена на спортиста Брюс Дженър. С последния Крис се разведе миналата година, решавайки да започне нов живот.

More Други