Следва

In the mood for music: U2 - Ordinary Love

Обичта на известните: Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер

Майкл Фасбендър е влюбен и това определено му отива. След като обичайният заподозрян за любовна афера с...

People of art преди 9 години

Майкл Фасбендър е влюбен и това определено му отива. След като обичайният заподозрян за любовна афера с къде каквато хубавица има /достатъчно е да споменем Зоуи Кравиц, Наоми Кембъл, Никол Бехари и Лупита Нионго/, започна свободно да показва връзката си с шведската танцьорка и актриса Алисия Викандер, той просто сияе.

Актьорът е толкова влюбен, че изглежда е забравил да си обуе обувките. Затова и се разхожда из Сидни, прегърнал сладката Алисия, бос.

Шведската актриса носи черна памучна блуза и къси сиви шорти, които разкриват дългите й и стройни крака. Отсъствието на декоративна козметика при 26-годишната Алисия подчертава перфектно блестящата й естествена красота. Той също е екстремно небрежен и двамата сътворяват разкошна релакс двойка в жаркото лято на Австралия.



Само преди няколко дни двойката беше забелязана и на плажа в Сидни, където Майкъл е сниман щастливо да покорява вълните. Но тогава двамата все още се пазеха да показват нежните си чувства. Какво ли се е променило толкоз бързо? Или той просто е искрено и сериозно влюбен този път?








 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра