Следва

Петя Буюклиева обяви война на Катерина Евро

Кара Делевин не била във форма за шоуто на Victoria's Secret

Сигурно липсата на Кара на тазгодишното шоу на Victoria's Secret е озадачило мнозина

People of art преди 9 години

Сигурно липсата на Кара на тазгодишното шоу на Victoria's Secret е озадачило мнозина, но малко са тези, които знаят каква точно е причината за отсъствието на знаменитата моделка от модния подиум на марката.

Говорителите на Victoria's Secret отказаха да коментират причините, заради които Делевин не е била част от спектакъла, но за сметка на това нейният колега, хърватския модел Робърт Кониц, сподели, че според него e повече от ясно защо британката е пропуснала участието.

"Те са известни със своята строгост – ако се отпуснеш дори малко, вече не те искат. Така че аз не бях изненадан, че Кара не дефилира тази година. Аз се блъснах в нея на Британските модни награди и тя изглеждаше много подпухнала“.



Според Робърт Кара съвсем не била в най-страхотната си форма, а непрестанните купони, партита и пътувания съвсем не оправяли нещата. До този момент Кара е била част от модното шоу два пъти – през 2012 и 2013 година, а всичките й почитатели силно се надяват да я видят отново да дефилира по бельо и през 2015-та.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра