Следва

Men’s exhibit: Много щур Бейл за Esquire

Б като Библия, Б като Блог

Ледът е замръзнал и застинал, което е очевидно. Но това, което не винаги е толкова очевидно е, че ледът може символично да означава спиране или забавяне на времето...

All fashion преди 9 години

В ледена прегръдка

Ледът е замръзнал и застинал, което е очевидно. Но това, което не винаги е толкова очевидно е, че ледът може символично да означава спиране или забавяне на времето. Заключен в него, животът може да бъде запазен и времето буквално може да замръзне. За да създадете своите „застинали” фотографии, Кенджи Шибата замразява цветя в ледени блокове, и запазени в прегръдката на леда, цветовете се запазват в целия им блясък. След това той позволява на ледовете да се стопят и снима целия процес. Гледайки снимките на Шибата осъзнаваме колко е крехка и преходна красотата.



spoon-tamago.com

Моно из града

Красиво и графично, толкова градско и модерно, губиш се изцяло в голямото извънгабаритно пончо в черно-бялата гама, комбинирано без грешка с любимите джинси и готини ботуши, добавяш страхотен огромен шал, отново без да изневеряваш на монохромния тон. Разбира се, завършваш всичко с любимата си черна чанта, която никога не изневерява и пази на сигурно място всичко, което си й поверила.

theblondesalad.com

So Parisian…

Разглеждайки блогове, попадаме на един страхотен апартамент в Париж, който е толкова еклектичен и артистичен, че не може да е по-френски и изпълнен с живот и истории. Подреден с малки очарователни детайли навсякъде, независимо дали става дума за пъстър тапет в трапезарията или дизайнерски столове и мека мебел или очарователна спалня с красиви метални елементи. Спокойното бяло служи за фон, върху който смело като с четка са нанесени цветни петна – вази, изобилни от цветя, картини и цветни декоративни елементи, от които може и да ти се завие свят, но хубаво, като при любов.

garancedore.fr

Изгубени в образа

Усмивка се появява на лицето ни, гледайки към фотографиите на творческия тандем Ана и Ейми от Studio Boo. В снимките безпогрешно се съчетават плоските черно-бели изображения с поставените отгоре триизмерни обекти в сюрреалистични образи, едновременно страшно познати и забавно ексцентрични. Приятно се губим в опитите да разграничим различните обекти и въображението само довършва разнообразните образи, в които намираме животни, птици, цветя... и всичко, към което взорът на гледащия би имал нужда да се устреми.

totalinspiration.blogspot.com

Stick it up!

Става ни весело като гледаме тези страхотно забавни чанти, на които сякаш са оживели албумите ни за стикери, повечето от едно време, когато стикерът означаваше преживяване. На чантите има всичко: от букви, слогъни, емотикони и всички те разпръснати върху страхотни бели кожени повърхности с форма на чанти, създавайки усещане за артистичен безпорядък. А най-готиното е, че стикерите са отделно и можеш да вкараш твоя почерк, като си композираш идеалното стикер-чанта преживяване. Само и единствено за теб!

stylebubble.co.uk

More All fashion