Следва

Кой е любимият град на съвременните художници?

100 кила заби Адреналинка

100 кила заби Адреналинка

People of art преди 9 години

100 Кила най-накрая може да се похвали, че е сериозно обвързан. Момичето, което е спечелило сърцето му, не е непознато за широката публика. Дори напротив. Зрителите могат да я гледат всяка делнична вечер по Нова телевизия, тъй като тя е една от адреналинките на "Господари на ефира".

Отношенията между червенокосата Пепи и рапъра явно са доста сериозни, тъй като вече се появяват на обществени места като двойка. И макар 100 Кила да заяви, че още нямал дълбока връзка с нито едно момиче, все пак очевидно има такова, което много го кефи, пише bliasak.bg.

Припомняме, че отношенията на рапъра с адреналинката не са единствените в любовното му минало, които стават обществено достояние. Докато беше сред участниците в "Къртицата", Килата хлътна по дизайнерката Меги Каканашева. Двамата се забиха в шоуто и отношенията им продължиха за кратко и след края на риалити формата.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра