Следва

На път ли е наследникът на Джордж Клуни или не?

Равносметкита на Survivor Камбоджа и кой е последният финалист в играта

Утре вечер от 21:30 часа в Survivor зрителите на bTV ще станат свидетели на последния ден на Кхмер на острова преди голямата развръзка...

Events преди 9 години

Утре вечер от 21:30 часа в Survivor зрителите на bTV ще станат свидетели на последния ден на Кхмер на острова преди голямата развръзка. Време е за равносметка и сбогуване с лагера. А това неизменно е гарнирано с гордост, разочарование, радост, тъга, прегръдки.



Време е и за заключителния ритуал в Survivor за отдаване на уважение към всички отпаднали. По пътя на спомените ще бъдат признати достойнства и грехове, неосъществени планове и извинения за погрешни решения. Но въпреки коментарите за отпадналите 18 българи, финалната дума в играта има журито.

Последното събиране около огъня на съвета в Кралство Камбоджа ще стартира с оценки на изминалите 52 дни в Survivor. Каолиции, влияния, секс – всичко ще бъде безмилостно разнищено от журито. След 73 игри и 17 племенни съвета, трима души ще участват в изпитание, което ще определи последния финалист. Класически за древните кхмери дуел на нерви, с който проверявали търпението и самообладанието на войните, ще се окаже решаващ за един от претендентите за титлата „последният оцелял”. Кой ще бъде той, зрителите на bTV ще разберат утре вечер от 21:30 часа в Survivor.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 5 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 6 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?