Следва

Тайните на A-list звездите за завидна спортна форма

3+3 въпроса към едно градско момиче: Вилияна

Веднъж да ти се усмихне, забравяне няма...

All About Life преди 9 години

Веднъж да ти се усмихне, забравяне няма, нежна и крехка е като върбичка, а къдравата й косица постоянно си играе с вятъра.

Представяме ти Вилияна. Наскоро навърши 18, догодина ще грабне диплома от испанската гимназия, запътила се е към модната специалност на НХА, а после мисли да продължи на иберийския полуостров.

Рисува откакто се помни, сътворява разни красоти, когато и остане мъничко време, а в чантата й винаги се спотаява някоя интересна книжка.

Срещаме я в сърцето на София, точно пред църквата "Свети Седмочисленици" и я питаме набързо...

V.S. Кои са най-зареждащите места в София?
В:
София като цяло е изключително зареждащо място, най-вече центърът.

Най-обичам летните вечери, всичко се изпълва със светлини, пълно е с хора, много усмивки и прекрасна енергия. Въпреки че градът е малък, смятам, че нощният живот е изключително пъстър и пълен с истории . Дано да продължи да се развива прекрасната ни София, мисля че има потенциал.

Аз лично всеки ден откривам по нещо ново и вълнуващо, а от година-две насам в топ място за мен се е превърнало +това. Горещо препоръчвам!

V.S. Без какво не излизаш никъде?
В:
За съжаление, аз, както и 99% от тийнейджърите, не излизам без телефон и айпод.

V.S. Как определяш стила си?
В:
Небрежен, даже бих казала прекалено небрежен на моменти. Обичам удобни и семпли неща, не си падам по елегантни дрехи, поне не се виждам в такива. Ако попитате приятелите ми, ще получите доста интересни отговори относно какъв точно е стилът ми.



V.S. Кое е най-якото нещо, което си си купувала?
В:
Eдни от най-добрите ми попадения откъм покупки са бижутата. Последното, за което се сещам, е именно брошката, която съм си сложила днес.

V.S. Какво ще сложиш в куфара си, ако трябва да заминеш веднага?
В:
Хм.. труден въпрос, тъй като аз съм от хората, които обичат да носят всичко, когато пътуват... и не само.

Определено не бих тръгнала без айпода си, скини джинси, скетчбук (трябва да се твори постоянно и навсякъде, хората, занимаващи се с изкуство ще потвърдят ), мнооого ризи и тениски... и разни вкуснотийки!

V.S. Какъв е твоят личен градски саундтрак?
В:
Слушам доста различна музика като цяло, естествено, в зависимост от настоението.  Когато съм навън обикновено си пускам нещо на The Kooks, Parov Stelar, напоследък Banks, The 1975, Bombay bicycle club, а също и някои испански рок групи като El canto del loco и Pereza.



Виж детайлите от облеклото на днешния ни градски герой в Sofia Street Style >>>

Още от рубриката тук >>>

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 4 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.