Следва

Детска София: „Дядо Коледа и седемте разбойници“

На път ли е наследникът на Джордж Клуни или не?

Амал Аламудин се сблъска челно с първия слух за своя бременност след...

People of art преди 9 години

Амал Аламудин се сблъска челно с първия слух за своя бременност след романтичната им сватба с Джордж Клуни през септември. Госпожа Клуни беше щракната от папараци на светско събитие преди дни, явно в недотам добра форма, което предизвика истински фурор по темата "На път ли е наследникът на Джордж или не?".

Британската адвокатка от ливански произход определено изглеждаше бременна на снимките, които и ние видяхме наред с всички любопитни по темата, криеща сякаш заоблено коремче под късата си черна рокля, върху която беше наметнала бяло палто.

И точно, когато всичко изглеждаше почти сигурно, говорителят на холивудския актьор Стан Розенфилд заяви: „Амал Клуни не е бременна“, за да сложи край на спекулациите по темата.



Въпреки всичко, доста съмнителна ни се стори ситуацията, в която стройната Аламудин се е сдобила с коремче, особено в комбинация с факта, че тя цяла вечер не свали палтото си, сякаш прикрива нещо.





36-годишната Амал и 53-годишният Джордж сключиха брак във Венеция, в края на септември и още тогава се заговори, че прекалено бързата сватба на двойката може да е причинена от факта, че влюбените вече са в щастливо очакване. Но дали е така...


 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра