Следва

#Тasty #Christmas #Blog Коледнaта рецепта на Сандра от 1001 рецепти

Тайните на A-list звездите за завидна спортна форма

10 начина за завидни резултати, които можете да откраднете още сега и вие...

All About Life преди 9 години

Сигурни сме, че някои от вас си мислят, че знаменитостите просто изглеждат така, както изглеждат - винаги безупречни, в страхотна форма, без затова да полагат особени усилия.

Ние знаем обаче, че в повечето случаи съвсем не стават така нещата и повечето от любимите звездни момичета работят усилено, за да притежават телата, които имат. Полюбопитствахме доста как го правят те, за да можем да отсеем есенцията на добрия им външен вид и сме готови да ви разкажем поне 10 начина за завидни резултати, които можете да откраднете още сега.

Започваме в галерията горе...



 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.