Следва

Дизайнери за следене: Au jour le jour; Мирко Фонтана и Диего Маркес

Колекциите Pre-fall 2015: Gucci

Не е нещо невиждано Рre-fall колекцията на Gucci, въпреки че е стегната, елегантна и луксозна точно толкова, колкото смеем да очакваме от бранда. 

All fashion преди 9 години

Не е нещо невиждано Рre-fall колекцията на Gucci, въпреки че е стегната, елегантна и луксозна точно толкова, колкото смеем да очакваме от бранда. Отново силно застъпени 70-те и цялото им носталгично великолепие от спретнати силуети, почит към принта и детайла, кожа, високи яки с джуфка, велур, задължително оцветен.

Напоследък вървят слухове, че Фрида Джанини би могла да загуби поста си в Gucci, и дори е възможно, без това да е известена, да е поискана замяната й.
Само че до момента наистина няма обективни причини да вярваме на подобни помятания, да не говорим, че да си представим към днешна дата италианската модна къща без Джанини е страшно трудно.

В тази поредна силна колекция Gucci и екипът на Джанини продължават да разчепкват вдъхновението на 70-те, което заявиха като първостепенно за модните си търсения още с пролетно-лятната си колекция за следващата година.

Фрида смесва подчертано момчешки ансамбли с по-момичешки детайли. Костюмите с панталон и често дънки, се комбинират приятно с пуловери в спортен фасон, и се редуват с великолепни лаконични рокли, богати на цвят и принт. Характерни са саката-мундир, обезателна съчетани с въздушни блузи с шалове на шията.

Наситена в своята лаконичност работа в духа на поп-арта в силна цветова гама и знаков лукс.

Какъвто е и най-силният актуален продукт в парфюмерийната гама на марката - фантастичният Gucci Premier, за който играете тук!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.