Колекциите Pre-fall 2015: Gucci

Не е нещо невиждано Рre-fall колекцията на Gucci, въпреки че е стегната, елегантна и луксозна точно толкова, колкото смеем да очакваме от бранда. 

Не е нещо невиждано Рre-fall колекцията на Gucci, въпреки че е стегната, елегантна и луксозна точно толкова, колкото смеем да очакваме от бранда. Отново силно застъпени 70-те и цялото им носталгично великолепие от спретнати силуети, почит към принта и детайла, кожа, високи яки с джуфка, велур, задължително оцветен.

Напоследък вървят слухове, че Фрида Джанини би могла да загуби поста си в Gucci, и дори е възможно, без това да е известена, да е поискана замяната й.
Само че до момента наистина няма обективни причини да вярваме на подобни помятания, да не говорим, че да си представим към днешна дата италианската модна къща без Джанини е страшно трудно.

В тази поредна силна колекция Gucci и екипът на Джанини продължават да разчепкват вдъхновението на 70-те, което заявиха като първостепенно за модните си търсения още с пролетно-лятната си колекция за следващата година.

Фрида смесва подчертано момчешки ансамбли с по-момичешки детайли. Костюмите с панталон и често дънки, се комбинират приятно с пуловери в спортен фасон, и се редуват с великолепни лаконични рокли, богати на цвят и принт. Характерни са саката-мундир, обезателна съчетани с въздушни блузи с шалове на шията.

Наситена в своята лаконичност работа в духа на поп-арта в силна цветова гама и знаков лукс.

Какъвто е и най-силният актуален продукт в парфюмерийната гама на марката - фантастичният Gucci Premier, за който играете тук!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia