Следва

Петъчна доза СЕКС: Борис Елцин младши – най-желаният ерген в Русия

Джони Деп инвестира в голата бременна херцогиня Катрин

Много звезди се отдават на съпътстващи основното им занятие скъпи хобита, например създават собствени модни марки, или пък инвестират в луксозни вериги заведения...

Други преди 9 години

Много звезди се отдават на съпътстващи основното им занятие скъпи хобита, например създават собствени модни марки, или пък инвестират в луксозни вериги заведения.

Част от тях имат и далеч по-артистични забежки и не се скъпят на инвестиции в предмети на изкуството. Към последните определено се числи и Джони Деп, който буквално преди дни се сдоби с графити изображение на голата херцогиня на Кеймбридж.



Портретът на знатната особа е в последните месеци на бременността, издържан е в стила ню /от фр., жанр в живописта и скулптурата, изобразяващ красотата чрез голото тяло/, и се появи на стена на зданието на художествената галерия Faith Inc. в Лондон преди около месец. Съвсем скоро обаче творбата ще напусне "първородното" си място и ще се премести в двореца на холивудския красавец, който е платил 47 хиляди долара, за да я притежава и логично ще си я отнесе у дома.

Дали жестът на това придобиване означава, че Катрин е някакъв вид мокър сън за Джони, не знаем. Но че Деп е тотален фен на американския графити артист Пегас (Pegasus), който именно е авторът на, трябва да признаем, разкошната рисунка, е категоричен факт, при това признат гласно от актьора.

По съобщения на западната преса, освен портрета на съпругата на принц Уилям, най-известният пират на съвремието е купил още четири работи на уличния художник и вече в колекцията на Деп има и картина-портрет на Елизабет Втора, между останалите.

More Други