Следва

Авторитетът в транс музика PAUL VAN DYK тази събота в YALTA CLUB

In the mood for music: Coldplay - Every Teardrop Is a Waterfall

Само Крис Мартин може да ни усмихнем в ден като днешния...

Music преди 9 години

Само Крис Мартин може да ни усмихне в ден като днешния...

Coldplay - Every Teardrop Is a Waterfall



Денят се оглежда в песента, затова решихме всеки ден да го изпращаме подобаващо под звуците на любимата си музика. Ние, редакторите на ViewSofia, всекидневно ще запълваме плейлистата си с готини парчета, създавайки саундрака на града, а вие, нашите читатели, можете да ни допълвате във всеки един момент, за да направим звученето му още по-колоритно. 

Защото музиката променя целия свят, особено когато е чута добре, а това, разбира се, няма как да се случи, ако нямаме готини слушалки. Ние слушаме с най-добрите, а именно Philips CitiScape, които носят прецизен и чист звук за напълно лично изживяване и решихме да подаряваме чифт от тях  и на един от вас всеки месец от тук нататък.

Условето, което ще ти позволи да се добереш до тях, е лесно. Всекидневно 'песента на деня' ще бъде споделяна на Facebook страницата ни и, ако звученето й съвпада с настроението ти можеш да я споделиш (но публично, за да е видима за всички) и ти на твоята такава. Всички, публикували поне едно парче от месечния ни плейлист, ще участват в томболата за прекрасните градски Philips CitiScape IndiesПовече за тях чети тук>>>

More from View Sofia

More Music