Следва

In the mood for music: Robin Thicke - Feel Good

Добра предколедна вест! Кийра Найтли е бременна

Първото дете на прелестната Кийра Найтли и музикантa Джеймс Райтън съвсем официално е на път...

People of art преди 9 години

Първото дете на прелестната Кийра Найтли и музикантa Джеймс Райтън съвсем официално е на път. Актрисата потвърди хубавата новина пред медиите, в отговор на тръгналите миналата седмциа спекулации по повода, след като актрисата се появи на наградите Moët British Independent Spirit с дълъг широк тоалет и цяла вечер не близнала и капчица алкохол.

Звездата вече е минала първите три месеца на бременността, съобщиха запознати източници пред "Ню Йорк пост", и въпреки че съвсем наскоро я видяхме топлес в сесия, в която категорично отказва тялото й да бъде модифицирано с фотошоп, явно вече има коремче.



В различни интервюта Кийра Найтли е казвала, че иска да има деца, но не планира да се отказва от актьорската си кариера заради това. През 2013 година тя казва пред Vogue: "Дали искам да бъда майка, която си седи вкъщи? Не. От друга страна трябва да имаш право да това. Мъжете също трябва да имат такова право и това не трябва да предизвиква подигравки", казва тя.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра