Следва

Beauty кулис - прическите и грима от Dior Pre Fall 2015 отблизо

Празничен Beauty Trend: Косата в 39 кадъра предновогодишен разкош

След като вече разгледахме най-добрите бюти визии при грима, продължаваме с косата. Абсолютно задължително е да забравим за кукленските букли, стегнатите прекалено ретро кокове и изобщо всякакви подобни излязли от мода преди 20 години визии...

Hair преди 9 години

След като вече разгледахме най-добрите бюти визии при грима, продължаваме с косата. Абсолютно задължително е да забравим за кукленските букли, стегнатите прекалено ретро кокове и изобщо всякакви подобни излeзли от мода преди 20 години визии.

Опиянени предварително с брокат, шампанско и лак за коса, преглеждаме най-добрите парти визии от седмиците на модата за есен-зима 2014 и ги селектираме в 7 тенденции, които определено заслужават да се пробват.

Лебедовото езеро на парти
Вече една от любимите ни тенденции, се разграничава в два различни силуета: високо вдигнат кок, много неглиже и не изискващ никакво усилие, точно както при Roberto Cavalli; или пък идеално прибран, стегнат и готов за представление на сцена като при Prada и Gaultier.

Носталгия по 90-те
Сплетени по всякакви шантави начини, именно по коледните празници е време да експериментираме с нестандартни форми, вдъхновени, разбира се, от Emilio Pucci и Givenchy.

Прави коси
Младежки и с идеално подрязани дължини, правите коси както винаги са хит. За да изглежда винаги в чудесна форма косата ни, е важно да използваме дълбоко подхранващи и хидратиращи продукти, особено през зимата.

Обем в нестандартни силуети
Тук точни инструкции няма, експериментираме според собствените си нужди и желания, като нужните помощници са: матиращата пудра за коса, пяната за обем и плътен лак. С тях добиваме нужната плътност на косата, а ако се наложи тупираме в горната част на черепа.

На път през средата и с вълни
Много backstage коафьори се влюбила в небрежната "cool girl" визия, която освен че е лесна за постигане, е подходяща и за преобладаващото в момента влажно време. Постигаме визията за минути, като разделяме косата на сектори и я навиваме, след това слагаме лак за коса, изчакваме да изсъхне и разресваме.

Нов прочит на конската опашка
Декорирана с лентички като при Chanel, ниско на тила и с път през средата като при Bakmain, или пък елегантна и стегната като моделите на Ralph Lauren и Jonathan Saunders, по празниците определено преоткриваме и трансформираме небрежната go-to визия.

60-те и тяхното обаяние
Със забележителен обем, нестандартни дължини, или тежко падащи прави коси, ретро намигването от 60-те е ярко застъпено на модния подиум, а Versace, Oscar de la Renta, Nina Ricci и Carolina Herrera са само част от предложенията.



Ако още не сте опитали формулата Brilliant look коса и кожа, съветваме ви да го направите. Причините? Лесно постижимите бюти резултати, в допълнение към грижата, полагана целогодишно или пък като брилянтен завършек за празничната визия за сияйна и млада кожа, здрави нокти, превъзходна коса.

More Hair