Следва

Men's Еxhibit: Ами ако мъжете бяха социални мрежи?

Петъчна доза СЕКС: Борис Елцин младши – най-желаният ерген в Русия

В търсене на секси мъже, днес тръгваме на Изток, стигайки чак до Русия в желанието си да намерим най-горещата петъчна доза секс...

Други преди 9 години

В търсене на секси мъже, днес тръгваме на Изток, стигайки чак до Русия в желанието си да намерим най-горещата петъчна доза секс. И какво виждат очите ни - Борис Елцин. И, разбира се, че няма как да става въпрос за бившия руски президент, но, разбира се, двамата имат много общо, защото става въпрос за неговия внук.

Младият Елцин, носещ същото респектиращо име, се оказва нещо като секс символ и лошо момче в страната си. Внукът на първия президент на Руската федерация е социален лъв, прахосник, конте и любител на красивите жени, и, въпреки зрелостта на своите 33 години, той не мисли за нищо освен забавление, партита и луксозен живот.

И докато цялото му семейство е в очакване той да се задоми, да се кротне, Борис изпълнява други планове, които нямат нищо общо с техните цели, а по-скоро са свързани със бар-тур маршрути, забавление по нощните заведения в Москва и отбелязване на завоюваните женски сърца в импровизирано черно тефтерче. 







В светските среди Елцин има репутация на мрачен, леко разглезен и нарцистично красив мъж, който е свикнал с непрестанно внимание и обожание, задължително от блестящи и неустоимо красиви жени с железни нерви и спокоен характер. Такива сме и ние, но, уви, Елцин е обсипван с женско внимание от толкова малък, че едва ли ще ни обърне внимание. Първата си голяма любов среща на 15, тя се казва Нели и се говори, че тъкмо заради тази любов той се връща обратно в Москва от английското училище в Милфийлд. Няколко години след това приятел на Борис от училище го запознава с гаджето си Жана Агагишева и между двамата веднага пламват искри. Те започват бурна връзка, която продължава десет години. Но списъкът изобщо не спира до тук, защото красавиците се редят една след друга в опити да спечелят сърцето му. След Жана, следва Шахри Амирханова, която е внучка на прочутия поет Расул Гамзатов и е главен редактор на Harper’s Bazaar. Семейството му напълно одобрява връзката им и с нетърпение очаква сватба, до която обаче, така и не се стига. После сърцето му е пленено от богатата наследница Маргарита Анабердиева, но и тук нещата не са за дълго.











След още няколко кратки връзки, сега президентският наследник изглежда щастлив с новата си приятелка, сръбския супермодел Тамара Лазич, която заедно с Ирина Шейк е лице на марката за бельо Intimissimi. Борис не се срамува да демонстрира любовта си към Лазич и често публикува техни снимки в Instagram, за които ние тайничко завиждаме, но нали не е забранено да си мечатем...



More Други