Следва

Топ-местата в София за ЧНГ: Casa de Cuba

Дизайн за вдъхновение: Духът на масата!

До един от най-светлите празници в годината остават по-малко то две седмици и подготовката вече е в разгара си. Пазаруване, избиране и украсяване на коледното дръвче, и разбира се, празничната трапеза...

All About Life преди 9 години

До един от най-светлите празници в годината остават по-малко от две седмици и подготовката вече е в разгара си. Пазаруване, избиране и украсяване на коледното дръвче, и, разбира се, празничната трапеза.

На Бъдни вечер семейството по традиция се събира около нея, и затова тя трябва да допринася за коледното настроение със своята празнична украса.  И както винаги с малко въображение и креативност, можем да постигнем невероятни резултати, впечатлявайки всички с оригинална и неповторима празнична трапеза.

Нека не губим време и да експериментираме!

Виж нашите предложения, които със сигурност ще те вдъхновят да създадеш нещо още по-красиво, за една наистина незабравима Коледа, която чакаме с нетърпение!



More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.