Следва

Шведското супердуо ROXETTE идва у нас

Луиза Григорова репетира за горска нимфа

Луиза Григорова репетира за горска нимфа

People of art преди 9 години

От три месеца актрисата живее в Пловдив и пътува до София само за постановките, в които участва. По цели дни тя се подготвя за главната роля в новата постановка на Пловдивския драматичен театър “Евридика в подземния свят”.

Заради дългите години, през които е тренирала балет, Луиза Григорова репетира с наколенки. Причината е, че в много от сцените се налага актрисата да е на земята.
Спектакълът е нов прочит на мита за Орфей и Евридика и на пиесата на Сара Рул “Евридика”. Луиза е гост-звездата в постановката. Тя играе горската нимфа Евридика, която е съпруга на Орфей.

Режисьор е Стайко Мурджев, сценограф - Марина Райчинова, музиката е на Петър Дундаков. В представлението Луиза си партнира с Петко Венелинов, Дамян Тенев, Стефан Попов, Радина Думанян, Боряна Братоева, Тодор Дърлянов, Мариaна Йотова. Премиерата е на 22 и 30 декември в града на тепетата. Билетите за първата дата вече са продадени, провериха колегите от 24 часа.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра