Отиваш до Лондон? Купи си по нещо от тях! 20-те най-модни марки на Острова

Коледа е време за пътуванe, и разбира се, шопинг. Замислихме се кои са градовете, които наистина могат да се похвалят, че са столица на модата и...

Коледа е време за пътуванe, и разбира се, шопинг. Замислихме се кои са градовете, които наистина могат да се похвалят, че са столица на модата и, разбира се, пръв сред равни, в съзнанието ни изникна Лондон. Столицата на Обединеното кралство безспорно има една от най-силните, да не кажем най-силната, модна сцена в света. Така че, ако през дългата коледна ваканция имаш път към Лондон, днес ти подаряваме систематизиран списък с 20-те най-важни и интересни, млади и креативни марки, чиито модели задължително ще прибавиш към своя гардероб, ако не сега, то по-късно, и затова е важно да ги познаваш.

J.W.Anderson

Джонатан Андерсън е роден в северна Ирландия, а създава своята едноименна марка през 2008 година. В началото сложната колекция от аксесоари бързо привлича вниманието на критика и публика, което позволява на новоизлюпената марка да покаже цяла своя колекция още същата година по време на седмица на модата в Лондон.

Дебютната колекция печели одобрението на повечето важни модни хора и е абсолютен търговски успех за Андерсън. Днес нещата с негов етикет се смятат за едни от най-иновативните в Лондон и на шестата година от създаването си, J.W. всъщност е един от топ-дизайнирите на Острова. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.