Следва

#Holiday БЛИЦ: Александър Кадиев

Топ-местата в София за ЧНГ: Rose

Истинската жена се нуждае от специално отношение и от място, посветено само на нея...

All About Life преди 9 години

Истинската жена се нуждае от специално отношение и от място, посветено само на нея. Тази необходимост най-накрая е задоволена и в София, с отварянето на клуб, посветен на нежната половинка на света, и града. И нека не се заблуждаваме, господа, ще имате достъп до това женско царство, само ако бъдете поканени. Защото е наша запазена територия, подобно будоар, и крие точно толкова тайни ухания на екзотични парфюми и споделени тайни, колкото трябват, за да трепти от емоция.

В Rose обстановката е изискана, нежна и изпипана, точно като красивите си посетителки. Абсолютната женска дестинация, която дава възможност на дамите да разкрият своя потенциал и той да е в тон с атмосферата, която ги заобикаля. И да поглезят сетивата си на фона на Soul и Jazz ритми, с Маргарита в ръка.

Тъй като това е заведението, в което се чувствам на мястото си, с няколко притялки ще приветстваме Новата година именно тук. Ще е само женска вечер, много специална и незабравима. Трескаво ще изберем тоалетите, всички до един елегантни. Ще сложим червено червило, ще обуем най-любимия чифт и ще направим тази вечер своя. Не мога да си представя по-добър старт на годината.

В това забранено за мъже място ще се насладим на многообразие от коктейли, изтънчен кетъринг, включващ солени и сладки хапки, ядки, свежи зеленчуци, гризини и други изкушения. Цената на празничния куверт е 100 лева, а към дотук изброените изкушения влиза и консумацията на твърд алкохол по избор или вина. Стартът на партито е 21 часа тази година, а финалът го оставяме за другата.

Адресът е: София, ул. "Иван Вазов" 3
Телефон за резервации: 0899 666 633

Още информация във Facebook.




 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 6 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.