Следва

Топ-местата в София за ЧНГ: Grand Hotel Sofia

#Holiday БЛИЦ: Александър Кадиев

Той е едно от най-колоритните ТВ присъствия всеки ден точно "Преди обед"...

Celebrities преди 9 години

Александър Кадиев е едно от най-колоритните ТВ присъствия всеки ден точно "Преди обед". Актьор, син на майка си, емоционален и много добър човек, той използва известността не само, за да трупа активи на собствената си 31-годишна сметка, а и за да помага, на когото и когато може от позицията на един щастлив и популярен човек.

Поредният му жест, доказващ, че той е достатъчно отговорен, осъзнат и загрижен за страдащите, е неговото включване в най-прозрачната българска кампания за събиране на средства за хора в нужда, а именно Holiday Heroes. Сдружението, което работи за подпомагане на социално слаби семейства, възрастни, самотни майки и хора с увреждания, както и за насърчаване на дарителството и организиране на кампании по случай национални и християнски празници, и тази година събра мнозина родни звезди, които казаха огромно "Да!" на каузата, която носи топлина, там където най-много има нужда от нея.

И по този наистина приятен повод, всеки ден тази седмица, ще те срещаме предпразнично с някои от лицата на инициативата в кратък и любопитен Holiday БЛИЦ. Стартираме днес, а първи е страшно симпатичният Сашко...



Сутрин ставам с… гаджето си Таня и кучето Джанго.

Вечер финиширам… с последни размишления за бъдещето.

Вярата за мен е… основна движеща сила. Вярата и копнежа - това е бъдещето.

А страхът… обратно на вярата. Движение назад. Липса на смелост и свобода.

Между Коледа и Нова година, предпочитам… Коледа, защото придава на живота една празничност, един уют. 

Обичам снега, защото… има магия в него и ми напомня за детството.

Празниците прекарвам с… като повечето хора - с близките си.



Под елхата мечтая да намеря… машина на времето.

Любимата ми Коледна песен е… "Тиха нощ, Свята нощ!".

Ако имах вълшебна пръчица… шях да лекувам всички болести с нея. На всички хора.

Най-много се възхищавам на… Величието на човешкия дух. Божествената частица у човека. Способността да творим и създаваме, използвайки знанието и въображението си. Велик е човекът!

Станах празничен герой, защото... се възползвах от възможността да помогна на хора в нужда. Добротата ни прави герои. Помогни и ти!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 23 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.