Следва

Да си хванеш еднорог

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Бритни Спиърс се появи на корицата на 'Women's Health' преди дни, твърдейки, че е в най-добрата си форма от години...

All fashion преди 9 години

Алиса Милано и неподходящият тоалет

На премиерата на новия филм “Into the woods”, Алиса Милано се появи с доста неподходящ за фигурата си тоалет. Aктрисата, която наскоро роди второто си дете, обикновено изглежда зашеметяващо за своите 41 години, но точно тази рокля, по точно този повод, определено не беше най-добрият избор за нея. Прекаленото много набори и вълни, придаващи обем, изглеждаха неприятно пристегнати от корсета в средата на тялото й. За съжаление, всички тези извивки бяха засегнали най-неподходящите места и вместо женствено да извайват фигурата й имаха точно обратния ефект, даващи няколко бонус килограма на "щастливката".



БГ модна икона 2014 ?!?

На церемония във "Витоша Парк Хотел" на 10.12.2014 най-елегантните българи за 2014г. Алисия, Валерия Велева, Велизар Соколов и Мария Силвестър получиха приза "БГ Модна икона" на Академията за мода. Дотук всичко звучи прилично, поносимо модно и с доза амбиция, способна за преглъщане. Но, уви, събитието, по вина на по-голямата част от поканените, се оказа немалка модна катастрофа. Имена няма да споменаваме, снимките са достатъчни сами по себе си. Недоразумения всякакви: монохромни, циркаджийски, спортни, лелински, както и такива, объркали десетилетието или фигурата на не една дама. Не отричаме, имаше и един-два приятни ансамбъла, но дори и нашият поглед успява да се замъгли на фона на целия този български, но иначе много моден кич.



 



Рисков играч

Напоследък взе доста често да ни се случва да попадаме, без да искаме, на не това, което търсим, но пък то, само по себе си, да е страшно подходящо за нашия седмичен черен списък. Както тези черни ефирни панталони BALMAIN на цена от 1593 евро, които не бихме обули никога. Не само заради това, че са доста рисков играч и трудно биха били съчетани правилно, но и заради специфичната дължината на крачола им, която явно е предвидена за някоя мнооого дългокрака и стройна дама. Е, ние не сме точно такива, но и да бяхме, пак се съмняваме, че бихме сложили подобно нещо. По-скоро бихме инвестирали парите си в самолетен билет до някоя по-топла точка на света, в която да посрещнем Новата година. Съблечени, разбира се! 

Защо да се лъжем, Бритни?

Бритни Спиърс се появи на корицата на 'Women's Health' преди дни, твърдейки, че е в най-добрата си форма от години и изглеждайки съвсем така на страниците на популярното издание. И сигурно щяхме да й повярваме, ако не бяха обаче, хилядите папарашки снимки, които ни дават възможността да видим звездите такива, каквито са, всекидневно, и на които Брит съвсем не изглежда така, както в сесията за списанието.

Вярно е, че Бритни е в къде къде по-добра форма от миналата и по-миналата година, например, но със сигурност певицата няма 20-годишната фигура, с която се опитва да заблуди читателите. Тя сякаш иска да върне времето назад, а ние сякаш все още толерираме НЕ намесата на photoshop или поне разумното му използване в подобни сесии.

More All fashion