Следва

Четиво в четвъртък: "Какво знам със сигурност" от Опра Уинфри

Тодор Славков спечели ”Big Brother All Stars”

Тодор Славков спечели ”Big Brother All Stars”

People of art преди 9 години

Внукът на Тодор Живков спечели соц сезона на шоуто. Наградата му е лека кола.

След като отново препи до безобразие, всички в студиото очакваха финалистката Катерина Евро да спечели формата. Тя обаче остана на второ място. Последният сезон на ”Big Brother All Stars” като цяло не изобилстваше от положителни персонажи.

"Най-сетне и аз да занеса някаква награда в моята къща", каза Тодор, радвайки се на спечелената кола.

Трети се класира Христо Трифонов, който стана популярен от съвместното участие със жена си в "Big Brother Family". "Животът ни няма да се промени. Ние винаги си оставаме същите", коментира той, след като заяви, че никога не би наранил жена си от телевизионния екран.

На четвърто място се класира журналистката и еротичен модел Калина Паскалева. "Радвам се, че съм 4-та. Стисам палци Катето да спечели", каза тя пред Ники Кънчев.

Пети остана Ники Китаеца. Той бе посрещнат с целувки и прегръдки от съпругата си Виолета и сина им. "Разочарован съм. Исках да спечеля, но така са преценили хората. Съжалявам, че въобще участвах в това шоу", каза Ники.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра