Следва

art ACT: Раян Макгинли, летописи на забавлението

Никол Кидман и Кийт Ърбан чакат близнаци?

Актрисата, всъщност не е бременна, а отново е заложила на сурогатна майка...

People of art преди 9 години

Никол Кидман чака близнаци, според последните слухове, които разнесе сп. Women’s Day. Актрисата, всъщност не е бременна, а отново е заложила на сурогатна майка, която да износи децата й. Според медията това е и причината звездата да бърза да се прибере в Нашвил, след погребението на баща си.

Близък до актрисата нарече твърдението абсурдно и го обяви за пълна измислица. Феновете на Никол обаче подозират, че може и да не е лъжа, тъй като тя и преди е прибягвала до услугите на друга жена за увеличаване на семейството си.



Никол и съпругът ѝ Кийт Ърбан имат две дъщери – Съндей, която Никол роди преди 6 години, и Фейт, която се появи на бял свят именно чрез сурогатна майка преди 4. Кидман има още две големи деца, които актрисата осинови по време на брака си с Том Круз – Изабела и Конър.

Въпреки многочленното си семейство Никол никога не е крила, че иска още деца. Само преди няколко дни пред сп. Elle звездата разкри, че всеки месец се моли да забременее отново и вярва, че въпреки своите 47 години това е възможно, тъй като баба ѝ е родила дори на 49.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра