Следва

Крисия по-желана от Лили Иванова за празниците

Smugglers Swing Club се мести в Хавай за Коледа

Винтидж поредицата ще завърши 2014 година с Хавайско Коледно парти...

Events преди 9 години

 Последното за 2014 година издание на Smugglers Swing Club ще е предколедно, много горещо и вълнуващо. И най-вече хавайско. На 19 декември The Smugglers Collective имат удоволствието да ви поканят в своята машина на времето в столичния клуб Mixtape 5, където за пореден път ще се отвори порталът към ерата на Swing, Jazz, Rock’N’Roll и Electro Swing музиката.

Smugglers Swing Club: Christmas in Hawaii кани всички почитатели на винтидж музиката и културата на едно нестандартно коледно парти! Събитието ще пренесе гостите си директно в слънчев Хавай от 40те и 50те години, когато на мода са били хавайските ризи, белите костюми, роклите на цветя и tiki баровете.

Музикалната селекция на DJ-те от The Smugglers Collective отново ще отразява основната тема в събитията от поредицата Smugglers Swing Club - противопоставянето на две коренно различни епохи, на винтидж песните и модерните бийтове, на големите бални зали, изпълнени с танцуващи под ритъма на суинга двойки и клубовете за електронна музика. Посетителите ще могат да се разкършат под звуците на най-доброто от старата школа, както и на актуални Swing, Rock’n’Roll и Electro Swing хитове. Ще бъде обърнато специално внимание и на песните с коледна тематика от 40те и 50те години на миналия век.

Smugglers Swing Club ще отвори врати за всички фенове на музиката и естетиката на отминалото време на 19 декември (петък) в клуб MIXTAPE 5 (бул. "България" 1, в подлез "Галерия"). Началният час е 21:00, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22:00 часа. Билетите са на цена от 10 лв и ще се продават само на място на събитието.


Специално за Smugglers Swing Club: Christmas in Hawaii, клуб Mixtape 5 ще бъде преобразен в тропически остров, с много палми, цветя, ярки цветове и въобще всичко, което може да накара посетителите на суинг клуба да забравят за минусовите температури навън.

На станалия вече традиционен vintage будоар всички дами ще могат да се сдобият с ретро грим и прическа и дори цвете в косата. Всеки желаещ ще може да увековечи парти атмосферата в тематичния и много слънчев photo corner, вдъхновен от Tiki баровете в Хавай.

Талантливите танцьори от Lindy Hop Bulgaria ще изпълнят специално подготвени за случая хореографии и ще нажежат допълнително обстановката.

 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.