Следва

METROPOLIS посрещат Нова година с италианското техно торнадо Markantonio и Joop Junior

Крисия по-желана от Лили Иванова за празниците

Крисия по-желана от Лили Иванова за празниците...

People of art преди 9 години

Ангелогласното момиченце Крисия Тодорова се оказва по-желан гост на партита дори от самата Лили Иванова. Хлапето, което ни прослави на детската „Евровизия” в Малта тази година, е плътно ангажирано от 20 декември чак до Нова година. Тогава Крисия ще пее в родния си Разград. Около Коледа чаровницата ще украси няколко частни партита, ще гостува и на празничните концерти в Димитровград и Шумен.

Хонорарът на момиченцето е между 3 и 5 хиляди лева част от които според pik.bg отиват при продуцента є Слави Трифонов.

Примата на родната естрада тази година няма да има участия навръх Нова година. Единствената проява на Лили Иванова ще бъде по Коледа, когато тя ще изнесе концерт в Sofia Live Club. Това е първият случай, в който певицата ще работи на светлия празник. От години се знае, че по Коледа звездата не приема никакви ангажименти.

Една от причините изпълнителката на „Детелини” да няма много участия по празниците е високият є хонорар от 20 000 лева. Въпреки трудната икономическа ситуация у нас тя не е склонна да свали тарифата.

Васил Найденов обаче изпреварва Лили с 4 участия за двата празника тази година. Той ще има по една изява на частни партита на Бъдни вечер и на Коледа, а в новогодишната нощ ще изнесе концерт на открито на площад „Тройката” в Бургас. 

Веднага след това ще забавлява гостите в петзвезден хотел в морския град. От всяко участие Кеца ще прибере по 15 бона, които ще раздели с екипа си. Найденов е сред малкото естрадни изпълнители, който държи на свое озвучаване, включено в общата цена на изявата му, научиха колегите от Монитор.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра