Следва

Кой спечели Gucci Premiere - аромат, достоен за червения килим

#Holiday БЛИЦ: Милена Златкова

Огнената Милена Златкова познаваме като третинката на култувото радио шоу "Тройка на разсъмване" по радио Витоша и като един много добър и истински човек, с огромно и чисто сърце...

Celebrities преди 9 години

Огнената Милена Златкова познаваме като третинката на култувото радио шоу "Тройка на разсъмване" по радио Витоша и като един много добър и истински човек, с огромно и чисто сърце. Водещата често дарява надежда на нуждаещите се, защото, според нея, да помагаш не е нещо, на което може да те научат, а лична необходимост, от която тя има силна нужда.

Тези й качества, разбира се, я правят достоен празничните герои в най-прозрачната българска кампания за събиране на средства за хора в нужда, а именно Holiday Heroes. Сдружението, което работи за подпомагане на социално слаби семейства, възрастни, самотни майки и хора с увреждания, както и за насърчаване на дарителството и организиране на кампании по случай национални и християнски празници, и тази година събра мнозина родни звезди, които казаха огромно "Да!" на каузата, която носи топлина, там където най-много има нужда от нея по празниците.

И по този наистина приятен повод, всеки ден тази седмица, те срещаме предпразнично с някое от лицата на инициативата в кратък и любопитен #Holiday БЛИЦ. След Александър Кадиев и Христо Янев, днес наред е Милена!



Сутрин ставам… с "Добро утро от „Тройка на разсъмване“ - сутрешното шоу на радио „Витоша“. И така... 15 години.

Вечер финиширам… с “Лека нощ, хлапе“, „Целувки и на теб“. Книга.

Вярата за мен е… Откровение. Нежност. Често безумен полет. Защото, ако се откажа, губя и боли. Душата ми.

А страхът… винаги е с мен. Страхът е за смелите. Защото го преодоляваме всеки Божи ден. Умираш от страх за детето си. За близък човек. За обещание и помощ, на които разчитат хора. За кауза, зад която стоиш и която често е атакуема от невярващи, от глупави състезатели и амбициозни празнодумци. За това, че отново ще боли, когато си влюбен, а споделяш съкровения и искаш взаимност. Страхът е смелост, когато знаеш на какво държиш и не се отказваш да изживяваш онова, в което вярваш.

Между Коледа и Нова година, предпочитам… Коледа. Тогава станах майка Сега детето ми има рожден ден, имен ден и Коледа. Ставаме около часа, в който се роди, по пижами разглеждаме подаръци от приятели и близки под елхата. Аз рева над разни картички и мили думи, гледам реакциите му за изненадите, чуваме се с един куп хора, музика, котарак, лудница. Целият ден е празник, къщата се препълва до вечерта. Ходим до близката църква. Много ми в влюбено и щастливо, много „благодаря“. На Нова година вече съм тотално размазана.

Обичам снега, защото… съм живяла в Русия. През зимата физическото беше ски бягане върху заледена река. Горски котки върху руска печка и чай със сладко. Невероятна красота, докъдето ти стига погледа.

Празниците прекарвам с… близките, приятелите, любимите хора. От няколко години си правя и зимна ваканция и не ходя на ефир.

Под елхата мечтая да намеря… зелен диван, в светла и топла къща, пълна с любов, картини и безвремие. Може и версайско синьо. Цветовете са важни.

Любимата ми Коледна песен е… джаз. Коледа винаги е много джаз. Dream a Little Dream of Me, Ella Fitzgerald&Louis Armstrong.

Ако имах вълшебна пръчица… щях да удължа щастливите мигове и да намаля болката, с която си плащаме. И да дам възможност на всеки, да има право на избор в живота си.

Най-много се възхищавам на… хората, които умеят да се мобилизират и в тежки моменти. Загърбват първичната реакция на самосъхранение и действат с грижа за друг човек. Импулсивно, носят доброто в себе си. Успяват да погледнат напред. Защото...“и това ще мине, само не се предавай“.

Станах празничен герой, защото... „Човечността има лице“. Кауза, която започнахме в Тройката, и която в личният ми живот ме срещна с истинските герои. Тези, които създават едно особено общество, верига, която надявам се, ще ни пази и променя още повече в бъдеще. Ето така се запознах и с Холидей Хироуз -намерихме се заради доверието и вярата да променяме. Заради сбъднатите молитви.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.