Следва

Men's exhibit: Мъже със стил – Бен Горам, ароматният бохем

Zero + Maria Cornejo пуска капсулна колекция за Barney's Ню Йорк

Ако има едно нещо, което чилийската дизайнерка Мария Корнейо знае, то това е какво искат жените...

All fashion преди 9 години

Ако има едно нещо, което чилийската дизайнерка Мария Корнейо знае, то това е какво искат жените. Всички нейни колекции се въртят около нуждите и капризите на модерната жена, като едновременно с това успява да налага и своята пъстра индивидуалност. Последното й постижение е капсулната колекция от travel essentials за Barney's Ню Йорк, която идва точно навреме за празниците.

Корнейо споделя, че наистина е мислила практично, когато е творила дизайните: "Стягането на багажа трябва да е бързо, а дрехите трябва да са в непретенциозни кройки и материи." Колекцията включва всичко необходимо, за да обиколим света - панталони с принт, неоново розова макси рокля и топове от креп в кобалт и черно, с помощта на които можем директно от самолета да отидем на парти.

И понеже Коледа е време за пътуванe, и ,разбира се, за шопинг, веднага ти показваме какво е сътворила Корнейо...

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.