Следва

Б като Библия, Б като Блог

Men's Еxhibit: Той е легенда. И носи Mango.

Добър ход на испанския бранд, защото освен тотална футболна звезда от близкото минало, на Зинедин Зидан много му отива тази именно роля...

All fashion преди 9 години

Добър ход на испанския бранд, защото освен тотална футболна звезда от близкото минало, на Зинедин Зидан много му отива тази именно роля, на рекламно лице на мъжката линия на бранда - MANGO Man за пролетта и лятото на 2015.

Френският спортист е в главната роля в сесията, проведена в Мадрид, под режисурата на екип от фотограф /Бу Джордж/ и стилист и визажист /Мария Мартинес/.

Всъщност не е това първият път, в който Зинедин Зидан влиза в ролята на модел, но видимо този ангажимент му се е усладил много: "Отдавна вече живея в Испания и прекрасно познавам MANGO. Когато ми предложиха да стана лице на компанията, мигновено се съгласих, защото много обичам, когато хората носят качествени модни дрехи на достъпни цени.

Друг прочут спортист - Жерар Пике, беше рекламното лице на MANGO Man доскоро. Зинедин Зидан пък сменя холандския модел Марк Вандерло, който заедно с Клеман Шаберно беше основната фигура в каталозите и снимките за Есен/Зима 2014.

Зидан споделя още, че носи Mango не само в рекламата, но и в живота:

"Често хората ме асоциират със скъпи марки и мислят, че нося само италиански костюми, но всъщност аз много обичам разнообразието."

В сесията бившият футболист позира повече от умело и като човек, който разбира от мода:

"Всички ансамбли са много стилни, дрехите са изработени от висококачествени материали. Вече избрах за себе си няколко неща, които много ми харесват и в които скоро ще ме видите. В дрехите обръщам внимание на елегантността и добре обмислената кройка. Харесва ми да се чувствам удобно в дрехите."

В колекцията в casual стил виждаме дрехи с геометрични принтове, изпълнени в пачуърк техника, както и от трикотаж в отенъци на каки, пясъчно и слонова кост.

Черното, сивото и бялото се съчетават с флористични принтове, които, заедно с бомбъри, байкър якета и тесни памучни панталони създават трендовете за предстоящия сезон.











More All fashion